Моя розмова з дівчиною, яка любить змінювати свого хлопця.
Ми уявили, що вона моя дівчина і ми живемо разом, а я дізнаюся про те, що вона ... загалом, читайте самі =)
--------------------------------------------------
Люблю зрадницю - скільки тобі років? сподіваюся, що більше 18 =)
Невірна - 20 =) а тобі?
- Мені 26
- А взагалі, яка різниця, я ж твоя дівчина, тобі краще знати яка я чи ти хочеш інший типаж?
- Ну, чому ж, я хочу, щоб ти була моєю дівчиною =)
- Ну, я мала на увазі образ тієї, що зраджувала тобі =)
- Це не обов'язково повинен бути схожий образ, якщо мова йде про зовнішність =)
- Ну от скажи мені яка вона була, щоб я змогла представити
- 170 см, 50 кг, каштанове волосся до плечей
- З невеликою купкою 2 розміри?
- 2 розмір, та
- Гламурна напевно?
- Ну є трохи =)))
- Така витончена особа? курить?
- Ну не дуже витончена, швидше вільна =) так, курить
- Ну все в'їхала в образ, стервочка така трішки?
- Це Даааа =)))
- Ну все зрозуміла =) а сюжетик? ти хочеш застати її за цією справою чи як?
- Давай так - ми посварилися, тому що я приревнував тебе до хлопця в метро, на якого ти дивилася. ти пішла на дискотеку одна без мене, а я залишився вдома. ти повертаєшся дуже пізно близько 3 ночі, з блиском в очах
- Напідпитку трохи
- Я чекаю тебе у нас вдома. зустрічаю тебе біля дверей, питаю - «ну що натанцювалась?»
- Починаю грубити - «натанцювалась»
- Хочу поцілувати, але ти чому то відхиляється, скидаємо босоніжки і швидко проходиш у ванну. Я питаю тебе ображено - «ну поцілувати то могла?»
- «Не могла! та ти взагалі козел ображаєш мене! »- у ванній я вмилася й почистила зуби
- «Ну вибач, я був не правий, ну ти ж знаєш, як я тебе люблю і боюся втратити, а коли ти ось так дивишся на інших хлопців ....»
- «Ревнивець тупий»
- «Я весь замучився поки тебе дочекався. ну вибач, я постараюся більше не ревнувати. я розумію що це нерозумно, що якщо б ти хотіла то просто пішла б від мене »
- «У тебе щоразу одне і теж!» - Виходжу з ванної в кімнату повз тебе на взводі
- Я йду за тобою в кімнату - «зробити каву?»
- Я сиджу на дивані - «не хочу я твого кави»
- «Ну сонечко, ну пробач» - сідаю поруч з тобою
- Беру сигаретку зі столика і закурюю - «ну ось, як завжди починаєш нити»
- «Не сердься, давай я зроблю кави, і в тебе відразу додасться сил»
- «Я сказала, не хочу твого кави!»
- Обіймаю тебе і притискаю до себе, гладжу по волоссю, ніжно цілую в вушко і шийку
- Відстороняюся - «от не треба мене чіпати тільки добре?!»
- «Ну перестань, киця, ну я ж уже попросив мене вибачити, давай, я обіцяю, що не буду більше тебе ревнувати взагалі ніколи» - намагаюся обійняти - «ну йди сюди»
- Вириваюся, підхоплююся з дивана - «ти вічно все псуєш!»
- «Ну що тепер? що я зробив не так? »
- «Мене дратує те що ти постійно мене ревнуєш! то я на кого то подивилася, то мені хтось подзвонив, то ще що-небудь, а сам витріщаєшся на кожну повз проходить спідницю! »
- «Ну у мене це просто мимоволі виходить, у хлопців так .... все. я обіцяю, що більше ніколи не буду тебе ревнувати, і нічого тобі не скажу »
- «У штанах у тебе блять ТАК! готовий трахнути будь-яку »
- «От не треба, я ніколи тобі не зраджував ... я ж люблю тільки тебе, все готовий для тебе зробити »
- «Ще б ти змінив, відразу б залишився один!»
- «Так так я знаю, тому в мене навіть і в думках не було такого, я хочу тільки тебе»
- «До першого ліхтарного стовпа, а потім знову слухати твої сцени?!»
- «Ні, правда, більше ти не почуєш від мене сцен ревнощів, клянусь, я дуже хочу щоб ти була зі мною, тому готовий на все»
- «У мене вже реально виникає іноді думки трахнуться з ким-небудь тобі на зло, що б твої сцени були хоча б виправдані!»
- «Ні, не говори так, ти ж моє сонечко і я тебе обожнюю, не треба на зло, добре =)»
- «А я тебе ненавиджу!»
- «Але чому?»
- «Тому що ти мене дістав вже»
- «Я ж так люблю тебе, ніж я дістав?»
- «Своїми ревнощами»
- «Ну я ж сказав, більше не буду, клянуся, більше ніколи»
- «Ну ну, що ти мені казав останній раз? прости дорога, більше не повториться »
- «Ну блін, ну скільки можна, я ж тобі кажу, все клянусь більше не буде ревнощів»
- «Так всі твої слова марення, ти тільки й робиш що обіцяєш!»
- «Ну скільки можна, бля, ну що мені ще сказати»
- «Ти мене вже затрахало своїми вибаченнями козел!»
- «Так все вже, я не буду більше тебе ніколи ревнувати, щоб тобі нафіг навіть думки переспати з ким те іншим не приходили в голову, все перестань!»
- «А більше і не треба! запізнився ти зі своїми вибаченнями і клятвами! дістав ти мене! »
- «Запізнився, що ти хочеш цим сказати???»
- «Так то і хочу сказати» - посміхаюся і роблю кілька кроків назад
- «В сенсі? ти ... ти що .... була з ким те ????»
- «Так була і що!?»
- «З ким?!?! коли ?!?!?»
- «Так от зараз на дискотеці! з хлопчиною одним пряма в туалеті і хочу сказати мені дуже сподобалося! »
- «ЩО???? я тебе вдома сиджу чекаю як дурень, а ти ... там .... говориш не завидуй .... а сама ....»
- «Так бля! Ну що виправдала я твої очікування? »
- Я відразу як би здувати .... сідаю в крісло - «ні, скажи що жартуєш. скажи що на злість мені придумала і кажеш от щас це »
- «Ні, ЦЕ правда! і член у нього ось така »- показую см 30
- «Блііін, ну взагалі .... киця, ну як ти могла .... я ж тебе так люблю »
- «А я тебе ненавиджу!»
- «Не можу повірити .... я тебе чекаю вдома, а ти ...... ну за що? »
- «За те що постійно мене цим діставав!»
- «Так я вже сто раз пошкодував .... але я ж сказав що більше не буду .... сподіваюся, що це хоч він почав до тебе приставати перший »
- «Надійся! я сама йому запропонувала »- голосно сміюся -« і сама затягла в чоловічий туалет »
- Ти помічаєш, що незважаючи на нашу бесіду у трусах у мене почав рости член - «ти знущаєшся .... спеціально так говориш так, придумуєш, ти ж така скромна у мене, сором'язлива, ти ж навіть зі мною не хотіла в туалеті на дискотеці »
- «З тобою немає, а з ним так, ти мене не задовольняєш в ліжку»
- «Як не задовольняю ????»
- «Так ось так от дуже просто - з тобою я не відчуваю оргазму! та я вже забула що це значить! твій член взагалі ні на що не годиться, напевно, він у тебе взагалі помилково! З ерекцією начебто все в порядку, а довести мене до оргазму не можеш і кінчаєш завчасно »
- «Ну ти ж відмовляєшся, хоча я пропоную, з вібратором спробувати наприклад щоб довше було чи мінет до кінця зробити наприклад щоб я скінчив в ротик для різноманітності ... але ти кажеш що це принижує тебе і ти не хочеш »
- «Мені взагалі не подобається наш секс! я хочу відчувати себе повноцінною! врешті-решт я хочу кінчати! »
- «Ну я ж намагаюся і завжди коли ти хочеш доводжу тебе мовою»
- «Мова це не член!»
- «Я розумію що ти хочеш від члена кінчити, коли він всередині тебе ... але я не можу так »
- «А я хочу що б було так!»
- «Сонечко, я тебе дуже люблю, я дуже боюся тебе втратити, ну тільки скажи що я можу зробити щоб ти залишилася зі мною будь ласка»
Невірна: «.... я хочу кінчати від сексу, при тому що від члена а не від чого то іншого! »
- «Я навіть готовий пробачити тобі це все, тільки щоб ти залишилася зі мною, але я не можу, ти ж знаєш, я занадто швидко кінчаю»
- «Це не мої проблеми!»
- «У тебе так вузько там все ... ніхто не витримає і ти така красива і сексуальна »
- «Але з ним я змогла закінчити! і це з 1 разу! а з тобою вже он скільки часу пройшло і ні хуя »
- «Що?? ти серйозно?? »
- «Так!»
- «Ти з ним кінчила??»
- «Уяви собі так!»
- Я дивлюся тобі в ноги, а труси в мене вже просто розриваються
- Дивлюся на твій член - «доведи що ти справжній мужик»
- Я підходжу до тебе і обнімаю починаю цілувати шию губи, пещу тобі спинку, стаю на коліна перед тобою і стягаю з тебе спідницю і стрінги
- Дивлюся на тебе згори вниз ... я хочу що б ти був грубіше
- Цілу тобі лобочек і клітор, проводжу язиком по твоїй клацаючи, який дивний запах і смак ..... мене пробиває як блискавка припущення ..... «А куди він скінчив??»
- Відстороняюся - «Звісно туди!»
- «Куди туди !?!?»
- «В пизду блять!»
- Я дивлюся як заворожений на твою кицьку .... «Він що голим членом тебе .... і потім спустив в тебе? ти ж так не любиш коли без презерватива я кінчаю в тебе .... "
- «Так ми трахкалися без презерватива і він мені всю кицьку обкончал»
- «Почекай, а чому ти почистила зуби коли прийшла .... ти що .... в рот теж ....»
- "Також" - сміюся
- «Ти ж так не любиш робити мінет, кажеш що це принижує ....»
- «Але з ним мені захотілося його зробити, в подяку за те що скінчила ...»
- «Ооооохх ....»
- «У нього був такий величезний член, і мені хотілося його взяти в рот»
- «Я не вірю вухам, ти робила мінет хлопцю, смоктала йому член в туалеті .... а потім він скінчив тобі в пізденочку .... бляяя, яка ти повія виявляється коли хочеш ....» - я припадаю губами до твоєї пізденке і починаю покусувати клітор і трахати тебе мовою
- Я притискаю твою голову до своєї кицьки мммм
- Ну так, у мене всього 14 см, напевно ти тому не можеш зі мною кінчити .... я лижу тобі пізденку і відчуваю як з неї що то випливає мені в рот .......... я відстороняюся, спльовую .... це згусток сперми ........ о ні ... - «Киця, ти що ..... у тебе що все ще його сперма всередині? »
- Дивлюся на тебе спопеляючим поглядом не знаю вб'єш ти мене чи ні
- «Я тебе так люблю .... ну якщо цей хлопець довів тебе і зробив тобі приємно .... а я не можу .... я заслуговую те, щоб лизати тебе після нього .....» - я починаю ще активніше лизати і смоктати тобі пізденку, покусують клітерок, що досліджує максимально глибоко мовою
- Притискаю твою голову до своїх пізденке, дихання стає прискореним
- Я встаю - «давай ти сядеш на диван, а я на підлогу» - так буде зручніше
- Я сідаю на диван і розсовую ніжки широко, спираючи їх на край дивана і дивлячись тобі прямо в очі кажу - «давай попрацюй мовою, якщо по іншому не можеш - доведи мене до оргазму!»
- Млинець, мені боляче, принизливо .... так принизливо .... моя дівчина прийшла з дискотеки, де її трахкав інший, а я їй вилізиваю після цього .... я стаю на коліна і починаю лизати, трахкаючи тебе пальцями, другою рукою мну тобі грудей і здавлюю соски і дуже активно лижу, всмоктують губки, клітерок, тереблю його тільки кінчиком мови
- Я насолоджуюся твоїми ласками і вигинаються, але мені мало цього ... - «Давай постарайся трохи краще»
- «Так так сонечко я намагаюся, я хочу щоб ти була задоволена»
- «Я поки не відчуваю нічого схожого що я пережила з цим хлопцем»
- «Ну навіщо ти так говориш киця я ж намагаюся з усіх сил» - я беру половинки твоєї попочкі в долоні і стискаю її, притискаю сильніше до своєї мови ще активніше лижу тобі пізденку, трахаю її пальцями
- «Тому що так воно і є, нічого близького з тим що я пережила сьогодні в туалеті!»
- «Сонечко, але що я можу зробити, щоб тобі сподобалось ..... ну хочеш ..... ну хочеш ти будеш ..... ну якщо захочеш ... коли-небудь захочеш .... то можеш ще піти на дискотеку ....» - млинець як це принизливо
- «Хм ... мені не хотітиметься шлятися по брудних туалетів, я тобі що повія яка те? »
- «Ні ні ні звичайно, ну не треба в туалеті .... ну можна в іншому місці ... »
- «В якому? знімати брудні квартіренкі? де всякі бляді ебут? »
- «Ні ні ти ж не така, ти така чиста у мене, така безневинна ...... просто тобі хочеться отримати задоволення, ну не знаю .....»
- «Я хочу тут! в нашій квартирі, ти ж хочеш що б мені було приємно? »
- Поки ми розмовляємо про це я не перестаю трахати тебе пальцями - «як? тут? »
- «Тобі що, не важливо що я не отримую задоволення?»
- «Дуже хочу .... більше всього на світі хочу зробити тобі приємно, для мене це дуже важливо »
- «Тому я і кажу, що буду займатися сексом з іншими у нас вдома!»
- «Але в квартирі у нас .... а куди я піду .... ми ж завжди разом вдома після роботи ....»
- «А ти можеш посидіти на кухні і почекати або навіть подивитися, як мене будуть трахати і повчитися, як треба доставляти дівчині задоволення»
- «Ти .... ти хочеш при мені ....»
- «Так, я хочу що б ти бачив, як мені приносять задоволення, як мене трахкають»
- «Не говори так, будь ласка, що будеш трахатся гаразд, це так принизливо .... скажи що будеш просто зустрічатися або бачитися гаразд »
- «Ні, я буду саме трахатись, мене будуть ебать інші у нас вдома»
- «Ні ну будь ласка не кажи так .....» - я не витримую, встаю, стягаю труси і мій член вискакує
- «І що ти цим хочеш казать?» - Кошусь на твій член
- Я змочую пальці своєю слиною, обтираю ними собі член і входжу повністю в тебе
- «Мммм ....»
- «Ти просто повія хтива ось ти хто, тобі мало що я тебе люблю і лижу тобі завжди доводячи мовою до оргазму, так ти ще хочеш трахатись з іншими та ще й у нас вдома ..... на нашій ліжка .... щоб я чув чи навіть бачив як тебе ебет хтось інший у мене на очах ... мою улюблену кицю ебет якийсь хлопець а потім дає в рот і трахає поки не скінчить ....» - я несамовито трахаю тебе членом, яйця б'ють тебе по пізденке, я міцно тримаю тебе за талію і насаджується повністю на член
- Я вигинаються від насолоди ... - «Мммм, ти мене так порушуєш, я тебе ніколи не бачила раніше таким, Даааа, ну давай, виебі мене вже нарешті як слід!» - Я відчуваю як збудження прокатує по моєму тілу, мені здається я близька до того що б випробувати перші справжній оргазм з тобою і ось хвиля накриває мене, я вигиналася і кричу - «дааааааааааааааа»
- Я не вірю своїм очам і вухам і продовжую довбати тебе своїм членом
- Моя пізденка пульсуючи виділяє палаючу рідину
- «Ось так ти любиш, так??? ось так він тебе сьогодні довів, так??? »
- «Так саме так коханий!»
- Я лягаю на тебе, відчуваю як твоя пізденка все ще пульсує, тебе все ще стрясає дрож оргазму
- «Бачиш, виявляється ти можеш якщо постараєшся»
- «Я не знаю чому так вийшло, мені здається що ти просто була вже сильно дуже збуджена ...»
- «Хмм ... так, ти правий ... ну що, занчіт мені доведеться спочатку трахатись з кимось іншим, щоб ти зміг задовольнити мене» - я хитро посміхаюся - «але ти ж все одно мене любиш, не дивлячись на це, так?»
- «Так, сонечко, я тебе дуже люблю ... якщо ти захочеш ... то можеш привести до нас додому ...» - я сам не вірю що кажу це своїй коханій дівчині
- Я щипав тобі соски, дряпати їх нігтиками - «кого привести? подружку? »
- Розум мені застилає туман збудження - «ні, не подружку ... ну іншого ...»
- «Навіщо мені приводити іншого?» - Я знущаюся над тобою, мені починає здаватися, що тебе це страшно заводить, я крутити тобі соски - «до нас додому іншого хлопця? і що він буде робити? »
- «Ну ... завдяки йому, ти дуже порушило ... і будеш кінчати зі мною від мого члена ....» - Я дуже повільно трахаю тебе, розтягуючи шалений задоволення
- «Говори прямо, я не розумію, я що повинна збудитися просто від того що інший хлопець сидітиме у нас вдома?» - Я починаю цілувати тобі шию, не забуваючи щипати твої соски
- «Ні ... не просто сидіти ... ну, ви будете разом ...»
- «Ну кажи, бля, що ти мимрив, що ми будемо робити разом, чай пити? ну скажи вже це! »
- Це так принизливо ... і мені так соромно, тому що я розумію, що мене це страшно збуджує і я наважуюся - «ви будете займатися сексом! Коли ти захочеш, ти зможеш привести до нас додому іншого хлопця, щоб він тебе виебал! А я буду чекати поки ти натрахаешься і досить сильно порушила, і тоді і мені перепаде що-небудь нарешті! »
- «Ну ось бачиш, зайка, як просто було це визнати і сказати, я тебе так люблю» - кажу я тобі дивлячись тобі прямо в очі і цілу в губи - «а якщо він захоче закінчити потім мені в рот? ти ж розумієш, що я буду так вдячна йому за те, що він змусив мене скінчити під ним від його члена, що не зможу йому відмовити »
- «Так, я розумію ... мені доведеться з цим змиритися» - я не витримую збудження і починаю кінчати - «аааааа» - але я відразу ж висмикую член з тебе ......
- Відчувши, що ти почав кінчати, я сама відштовхую тебе
- «Ось! я навіть вийняв перед тим як закінчити, тому що ти не любиш коли в тебе кінчаю .... але ж виявляється, що можна .....» - я намагаюся засунути все ще бризкають спермою член назад в твою мокру пізденку, щоб у вдосталь насолодитися оргазмом
- «Ні, я не хочу щоб ТИ кінчав у мене ... ти не заслуговуєш цього» - я сильно стискаю і викручують тобі соски, твій член бризкає спермою мені на живіт і груди
- Як це принизливо .... я хапаю член рукою і дрочу собі, дивлячись на твою розкриту пізденку поки не відвалів все до останньої краплі ...
- «Ну давай, тепер забереш за собою» - кажу я посміхаючись
- Я намагаюся встати, щоб піти за серветками, але ти зупиняєш Імена
- «Ти куди?? язичком давай »
- «Але це ж сперма ... мені не приємно ...»
- «Та що ти кажеш, забув вже як вилизував мені мою дірочку, в яку пів години перед цим накончал! давай не вигадуй і вилизують тепер! »
- Я покірно нахиляюся і починаю злизувати свою сперму з животика і грудей моєї дівчини - «так, кохана, прости мене»
- «Ось так, молодець, бачу що тобі все ж це подобається ... і не смій заперечувати ... ну якщо так буде і далі, то можливо я дійсно зможу залишитися з тобою ... ну в кінці кінців я тебе теж люблю =)»
- «Так, сонечко, дякую, я такий щасливий, що ти не підеш від мене ... я тебе дуже люблю»