Голі дівчата

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Голі дівчата » Тестовый форум » Великі цицьки цікавоі школярки

Великі цицьки цікавоі школярки

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Великі силіконові цицьки звичайно подобаються хлопцям але не всім. Шлюшка з величезними цицьками відчуває сильний потяг до члена хлопця. А цьому хлопцю потрібен тільки секс і нічого більше. Вона ковтає його в свій рот і приймається гратися з членом своїм язичком ... Але її пиздой більш ідеально підходить під його красивий і великий член, так як в рот його член повністю не влазить!
Вони любили один одного, він був старший за неї, вона була дівчиною. Він чекав. Вона боялася втратити його, вона відчувала, що йому все важче стримувати вирувала в ньому вогонь. Більше зволікати не можна, пора перейти останній рубіж ... Ця мить лякає і манить ...

Вони зливаються в поцілунку, перехідному в ласки. Одяг відступає під натиском звитяжних рук, залишаючи приховуване нею тіло беззахисною у своїй наготі. Руки невблаганно, нещадно підбираються до останньої жалюгідною захисті - тонким мереживним трусиків, ось впала і вона ... Жива, трепетна плоть залишилася підвладна всім вторгненням, глухим до її сором і тваринному страху, вона здіймалася в безнадійній благанні пощади ... Ні, пощади не буде! Він так довго чекав цього!

Він притискає до стіни нагую дівчину і проникає рукою до тремтячого грудочки плоті. Він відчуває вологий жар і не може більше терпіти, владно розсовує ноги і сильним різким рухом входить, розриваючи пліву .. по стегнах струмує гаряча кров .. його тверде тіло всередині проникає глибше і глибше, поштовх, ще поштовх, ще і ще .. Ось вона, жадана близькість! Ось воно, щастя володіння коханою жінкою!

Пекучий біль розтікається по тілу тендітної дівчини і розриває зсередини, але заціпеніння сковує її тіло, а крик застряє в горлі. Чоловік у сп'янінні все сильніше притискає дівчину до стіни, розмашистими рухами врізаючись в тісне лоно, розчиняючись у відчуттях жаркої пружною м'якоті, в яку занурюється його плоть.

Дівчина приходить до тями від першого оглушення болем і звивається, вириваючись з обіймів мучителя. Скажені ривки улюбленої протвережує і чоловіка. Він дбайливо бере її на руки, кладе на ліжко і заспокійливо гладить, вогонь бурхливої пристрасті пом'якшуючи ніжністю. Пестить груди, покриває поцілунками живіт і, обережно розсунувши шкіру статевих губок, ніжно лиже поранену щілинку піхви, заспокоюючи біль і напруга, розслабляючи і збуджуючи бажання своєї єдиної, коханої, ненаглядної, загладжуючи нанесену їй образу.

Він проводить порушеними членом по внутрішній поверхні стегон, погладжуючи руками сідниці, ледь торкаючись ніжною плоттю її оксамитової шкіри погладжує живіт і груди, чуттєву шию і тонкі риси обличчя .. від гарячого дотику губ до голівки члена збудження досягло піку ..

Він закинув її стрункі ноги собі на плечі і акуратним, але наполегливим рухом вп'явся в тане віск її плоті, їх тіла злилися, з їхніх уст зривалися стогони, вони захлиналися хвилями екстазу, вони були разом, вони були одне.

0

2

Моя розмова з дівчиною, яка любить змінювати свого хлопця.

Ми уявили, що вона моя дівчина і ми живемо разом, а я дізнаюся про те, що вона ... загалом, читайте самі =)

--------------------------------------------------

Люблю зрадницю - скільки тобі років? сподіваюся, що більше 18 =)

Невірна - 20 =) а тобі?

- Мені 26

- А взагалі, яка різниця, я ж твоя дівчина, тобі краще знати яка я чи ти хочеш інший типаж?

- Ну, чому ж, я хочу, щоб ти була моєю дівчиною =)

- Ну, я мала на увазі образ тієї, що зраджувала тобі =)

- Це не обов'язково повинен бути схожий образ, якщо мова йде про зовнішність =)

- Ну от скажи мені яка вона була, щоб я змогла представити

- 170 см, 50 кг, каштанове волосся до плечей

- З невеликою купкою 2 розміри?

- 2 розмір, та

- Гламурна напевно?

- Ну є трохи =)))

- Така витончена особа? курить?

- Ну не дуже витончена, швидше вільна =) так, курить

- Ну все в'їхала в образ, стервочка така трішки?

- Це Даааа =)))

- Ну все зрозуміла =) а сюжетик? ти хочеш застати її за цією справою чи як?

- Давай так - ми посварилися, тому що я приревнував тебе до хлопця в метро, на якого ти дивилася. ти пішла на дискотеку одна без мене, а я залишився вдома. ти повертаєшся дуже пізно близько 3 ночі, з блиском в очах

- Напідпитку трохи

- Я чекаю тебе у нас вдома. зустрічаю тебе біля дверей, питаю - «ну що натанцювалась?»

- Починаю грубити - «натанцювалась»

- Хочу поцілувати, але ти чому то відхиляється, скидаємо босоніжки і швидко проходиш у ванну. Я питаю тебе ображено - «ну поцілувати то могла?»

- «Не могла! та ти взагалі козел ображаєш мене! »- у ванній я вмилася й почистила зуби

- «Ну вибач, я був не правий, ну ти ж знаєш, як я тебе люблю і боюся втратити, а коли ти ось так дивишся на інших хлопців ....»

- «Ревнивець тупий»

- «Я весь замучився поки тебе дочекався. ну вибач, я постараюся більше не ревнувати. я розумію що це нерозумно, що якщо б ти хотіла то просто пішла б від мене »

- «У тебе щоразу одне і теж!» - Виходжу з ванної в кімнату повз тебе на взводі

- Я йду за тобою в кімнату - «зробити каву?»

- Я сиджу на дивані - «не хочу я твого кави»

- «Ну сонечко, ну пробач» - сідаю поруч з тобою

- Беру сигаретку зі столика і закурюю - «ну ось, як завжди починаєш нити»

- «Не сердься, давай я зроблю кави, і в тебе відразу додасться сил»

- «Я сказала, не хочу твого кави!»

- Обіймаю тебе і притискаю до себе, гладжу по волоссю, ніжно цілую в вушко і шийку

- Відстороняюся - «от не треба мене чіпати тільки добре?!»

- «Ну перестань, киця, ну я ж уже попросив мене вибачити, давай, я обіцяю, що не буду більше тебе ревнувати взагалі ніколи» - намагаюся обійняти - «ну йди сюди»

- Вириваюся, підхоплююся з дивана - «ти вічно все псуєш!»

- «Ну що тепер? що я зробив не так? »

- «Мене дратує те що ти постійно мене ревнуєш! то я на кого то подивилася, то мені хтось подзвонив, то ще що-небудь, а сам витріщаєшся на кожну повз проходить спідницю! »

- «Ну у мене це просто мимоволі виходить, у хлопців так .... все. я обіцяю, що більше ніколи не буду тебе ревнувати, і нічого тобі не скажу »

- «У штанах у тебе блять ТАК! готовий трахнути будь-яку »

- «От не треба, я ніколи тобі не зраджував ... я ж люблю тільки тебе, все готовий для тебе зробити »

- «Ще б ти змінив, відразу б залишився один!»

- «Так так я знаю, тому в мене навіть і в думках не було такого, я хочу тільки тебе»

- «До першого ліхтарного стовпа, а потім знову слухати твої сцени?!»

- «Ні, правда, більше ти не почуєш від мене сцен ревнощів, клянусь, я дуже хочу щоб ти була зі мною, тому готовий на все»

- «У мене вже реально виникає іноді думки трахнуться з ким-небудь тобі на зло, що б твої сцени були хоча б виправдані!»

- «Ні, не говори так, ти ж моє сонечко і я тебе обожнюю, не треба на зло, добре =)»

- «А я тебе ненавиджу!»

- «Але чому?»

- «Тому що ти мене дістав вже»

- «Я ж так люблю тебе, ніж я дістав?»

- «Своїми ревнощами»

- «Ну я ж сказав, більше не буду, клянуся, більше ніколи»

- «Ну ну, що ти мені казав останній раз? прости дорога, більше не повториться »

- «Ну блін, ну скільки можна, я ж тобі кажу, все клянусь більше не буде ревнощів»

- «Так всі твої слова марення, ти тільки й робиш що обіцяєш!»

- «Ну скільки можна, бля, ну що мені ще сказати»

- «Ти мене вже затрахало своїми вибаченнями козел!»

- «Так все вже, я не буду більше тебе ніколи ревнувати, щоб тобі нафіг навіть думки переспати з ким те іншим не приходили в голову, все перестань!»

- «А більше і не треба! запізнився ти зі своїми вибаченнями і клятвами! дістав ти мене! »

- «Запізнився, що ти хочеш цим сказати???»

- «Так то і хочу сказати» - посміхаюся і роблю кілька кроків назад

- «В сенсі? ти ... ти що .... була з ким те ????»

- «Так була і що!?»

- «З ким?!?! коли ?!?!?»

- «Так от зараз на дискотеці! з хлопчиною одним пряма в туалеті і хочу сказати мені дуже сподобалося! »

- «ЩО???? я тебе вдома сиджу чекаю як дурень, а ти ... там .... говориш не завидуй .... а сама ....»

- «Так бля! Ну що виправдала я твої очікування? »

- Я відразу як би здувати .... сідаю в крісло - «ні, скажи що жартуєш. скажи що на злість мені придумала і кажеш от щас це »

- «Ні, ЦЕ правда! і член у нього ось така »- показую см 30

- «Блііін, ну взагалі .... киця, ну як ти могла .... я ж тебе так люблю »

- «А я тебе ненавиджу!»

- «Не можу повірити .... я тебе чекаю вдома, а ти ...... ну за що? »

- «За те що постійно мене цим діставав!»

- «Так я вже сто раз пошкодував .... але я ж сказав що більше не буду .... сподіваюся, що це хоч він почав до тебе приставати перший »

- «Надійся! я сама йому запропонувала »- голосно сміюся -« і сама затягла в чоловічий туалет »

- Ти помічаєш, що незважаючи на нашу бесіду у трусах у мене почав рости член - «ти знущаєшся .... спеціально так говориш так, придумуєш, ти ж така скромна у мене, сором'язлива, ти ж навіть зі мною не хотіла в туалеті на дискотеці »

- «З тобою немає, а з ним так, ти мене не задовольняєш в ліжку»

- «Як не задовольняю ????»

- «Так ось так от дуже просто - з тобою я не відчуваю оргазму! та я вже забула що це значить! твій член взагалі ні на що не годиться, напевно, він у тебе взагалі помилково! З ерекцією начебто все в порядку, а довести мене до оргазму не можеш і кінчаєш завчасно »

- «Ну ти ж відмовляєшся, хоча я пропоную, з вібратором спробувати наприклад щоб довше було чи мінет до кінця зробити наприклад щоб я скінчив в ротик для різноманітності ... але ти кажеш що це принижує тебе і ти не хочеш »

- «Мені взагалі не подобається наш секс! я хочу відчувати себе повноцінною! врешті-решт я хочу кінчати! »

- «Ну я ж намагаюся і завжди коли ти хочеш доводжу тебе мовою»

- «Мова це не член!»

- «Я розумію що ти хочеш від члена кінчити, коли він всередині тебе ... але я не можу так »

- «А я хочу що б було так!»

- «Сонечко, я тебе дуже люблю, я дуже боюся тебе втратити, ну тільки скажи що я можу зробити щоб ти залишилася зі мною будь ласка»

Невірна: «.... я хочу кінчати від сексу, при тому що від члена а не від чого то іншого! »

- «Я навіть готовий пробачити тобі це все, тільки щоб ти залишилася зі мною, але я не можу, ти ж знаєш, я занадто швидко кінчаю»

- «Це не мої проблеми!»

- «У тебе так вузько там все ... ніхто не витримає і ти така красива і сексуальна »

- «Але з ним я змогла закінчити! і це з 1 разу! а з тобою вже он скільки часу пройшло і ні хуя »

- «Що?? ти серйозно?? »

- «Так!»

- «Ти з ним кінчила??»

- «Уяви собі так!»

- Я дивлюся тобі в ноги, а труси в мене вже просто розриваються

- Дивлюся на твій член - «доведи що ти справжній мужик»

- Я підходжу до тебе і обнімаю починаю цілувати шию губи, пещу тобі спинку, стаю на коліна перед тобою і стягаю з тебе спідницю і стрінги

- Дивлюся на тебе згори вниз ... я хочу що б ти був грубіше

- Цілу тобі лобочек і клітор, проводжу язиком по твоїй клацаючи, який дивний запах і смак ..... мене пробиває як блискавка припущення ..... «А куди він скінчив??»

- Відстороняюся - «Звісно туди!»

- «Куди туди !?!?»

- «В пизду блять!»

- Я дивлюся як заворожений на твою кицьку .... «Він що голим членом тебе .... і потім спустив в тебе? ти ж так не любиш коли без презерватива я кінчаю в тебе .... "

- «Так ми трахкалися без презерватива і він мені всю кицьку обкончал»

- «Почекай, а чому ти почистила зуби коли прийшла .... ти що .... в рот теж ....»

- "Також" - сміюся

- «Ти ж так не любиш робити мінет, кажеш що це принижує ....»

- «Але з ним мені захотілося його зробити, в подяку за те що скінчила ...»

- «Ооооохх ....»

- «У нього був такий величезний член, і мені хотілося його взяти в рот»

- «Я не вірю вухам, ти робила мінет хлопцю, смоктала йому член в туалеті .... а потім він скінчив тобі в пізденочку .... бляяя, яка ти повія виявляється коли хочеш ....» - я припадаю губами до твоєї пізденке і починаю покусувати клітор і трахати тебе мовою

- Я притискаю твою голову до своєї кицьки мммм

- Ну так, у мене всього 14 см, напевно ти тому не можеш зі мною кінчити .... я лижу тобі пізденку і відчуваю як з неї що то випливає мені в рот .......... я відстороняюся, спльовую .... це згусток сперми ........ о ні ... - «Киця, ти що ..... у тебе що все ще його сперма всередині? »

- Дивлюся на тебе спопеляючим поглядом не знаю вб'єш ти мене чи ні

- «Я тебе так люблю .... ну якщо цей хлопець довів тебе і зробив тобі приємно .... а я не можу .... я заслуговую те, щоб лизати тебе після нього .....» - я починаю ще активніше лизати і смоктати тобі пізденку, покусують клітерок, що досліджує максимально глибоко мовою

- Притискаю твою голову до своїх пізденке, дихання стає прискореним

- Я встаю - «давай ти сядеш на диван, а я на підлогу» - так буде зручніше

- Я сідаю на диван і розсовую ніжки широко, спираючи їх на край дивана і дивлячись тобі прямо в очі кажу - «давай попрацюй мовою, якщо по іншому не можеш - доведи мене до оргазму!»

- Млинець, мені боляче, принизливо .... так принизливо .... моя дівчина прийшла з дискотеки, де її трахкав інший, а я їй вилізиваю після цього .... я стаю на коліна і починаю лизати, трахкаючи тебе пальцями, другою рукою мну тобі грудей і здавлюю соски і дуже активно лижу, всмоктують губки, клітерок, тереблю його тільки кінчиком мови

- Я насолоджуюся твоїми ласками і вигинаються, але мені мало цього ... - «Давай постарайся трохи краще»

- «Так так сонечко я намагаюся, я хочу щоб ти була задоволена»

- «Я поки не відчуваю нічого схожого що я пережила з цим хлопцем»

- «Ну навіщо ти так говориш киця я ж намагаюся з усіх сил» - я беру половинки твоєї попочкі в долоні і стискаю її, притискаю сильніше до своєї мови ще активніше лижу тобі пізденку, трахаю її пальцями

- «Тому що так воно і є, нічого близького з тим що я пережила сьогодні в туалеті!»

- «Сонечко, але що я можу зробити, щоб тобі сподобалось ..... ну хочеш ..... ну хочеш ти будеш ..... ну якщо захочеш ... коли-небудь захочеш .... то можеш ще піти на дискотеку ....» - млинець як це принизливо

- «Хм ... мені не хотітиметься шлятися по брудних туалетів, я тобі що повія яка те? »

- «Ні ні ні звичайно, ну не треба в туалеті .... ну можна в іншому місці ... »

- «В якому? знімати брудні квартіренкі? де всякі бляді ебут? »

- «Ні ні ти ж не така, ти така чиста у мене, така безневинна ...... просто тобі хочеться отримати задоволення, ну не знаю .....»

- «Я хочу тут! в нашій квартирі, ти ж хочеш що б мені було приємно? »

- Поки ми розмовляємо про це я не перестаю трахати тебе пальцями - «як? тут? »

- «Тобі що, не важливо що я не отримую задоволення?»

- «Дуже хочу .... більше всього на світі хочу зробити тобі приємно, для мене це дуже важливо »

- «Тому я і кажу, що буду займатися сексом з іншими у нас вдома!»

- «Але в квартирі у нас .... а куди я піду .... ми ж завжди разом вдома після роботи ....»

- «А ти можеш посидіти на кухні і почекати або навіть подивитися, як мене будуть трахати і повчитися, як треба доставляти дівчині задоволення»

- «Ти .... ти хочеш при мені ....»

- «Так, я хочу що б ти бачив, як мені приносять задоволення, як мене трахкають»

- «Не говори так, будь ласка, що будеш трахатся гаразд, це так принизливо .... скажи що будеш просто зустрічатися або бачитися гаразд »

- «Ні, я буду саме трахатись, мене будуть ебать інші у нас вдома»

- «Ні ну будь ласка не кажи так .....» - я не витримую, встаю, стягаю труси і мій член вискакує

- «І що ти цим хочеш казать?» - Кошусь на твій член

- Я змочую пальці своєю слиною, обтираю ними собі член і входжу повністю в тебе

- «Мммм ....»

- «Ти просто повія хтива ось ти хто, тобі мало що я тебе люблю і лижу тобі завжди доводячи мовою до оргазму, так ти ще хочеш трахатись з іншими та ще й у нас вдома ..... на нашій ліжка .... щоб я чув чи навіть бачив як тебе ебет хтось інший у мене на очах ... мою улюблену кицю ебет якийсь хлопець а потім дає в рот і трахає поки не скінчить ....» - я несамовито трахаю тебе членом, яйця б'ють тебе по пізденке, я міцно тримаю тебе за талію і насаджується повністю на член

- Я вигинаються від насолоди ... - «Мммм, ти мене так порушуєш, я тебе ніколи не бачила раніше таким, Даааа, ну давай, виебі мене вже нарешті як слід!» - Я відчуваю як збудження прокатує по моєму тілу, мені здається я близька до того що б випробувати перші справжній оргазм з тобою і ось хвиля накриває мене, я вигиналася і кричу - «дааааааааааааааа»

- Я не вірю своїм очам і вухам і продовжую довбати тебе своїм членом

- Моя пізденка пульсуючи виділяє палаючу рідину

- «Ось так ти любиш, так??? ось так він тебе сьогодні довів, так??? »

- «Так саме так коханий!»

- Я лягаю на тебе, відчуваю як твоя пізденка все ще пульсує, тебе все ще стрясає дрож оргазму

- «Бачиш, виявляється ти можеш якщо постараєшся»

- «Я не знаю чому так вийшло, мені здається що ти просто була вже сильно дуже збуджена ...»

- «Хмм ... так, ти правий ... ну що, занчіт мені доведеться спочатку трахатись з кимось іншим, щоб ти зміг задовольнити мене» - я хитро посміхаюся - «але ти ж все одно мене любиш, не дивлячись на це, так?»

- «Так, сонечко, я тебе дуже люблю ... якщо ти захочеш ... то можеш привести до нас додому ...» - я сам не вірю що кажу це своїй коханій дівчині

- Я щипав тобі соски, дряпати їх нігтиками - «кого привести? подружку? »

- Розум мені застилає туман збудження - «ні, не подружку ... ну іншого ...»

- «Навіщо мені приводити іншого?» - Я знущаюся над тобою, мені починає здаватися, що тебе це страшно заводить, я крутити тобі соски - «до нас додому іншого хлопця? і що він буде робити? »

- «Ну ... завдяки йому, ти дуже порушило ... і будеш кінчати зі мною від мого члена ....» - Я дуже повільно трахаю тебе, розтягуючи шалений задоволення

- «Говори прямо, я не розумію, я що повинна збудитися просто від того що інший хлопець сидітиме у нас вдома?» - Я починаю цілувати тобі шию, не забуваючи щипати твої соски

- «Ні ... не просто сидіти ... ну, ви будете разом ...»

- «Ну кажи, бля, що ти мимрив, що ми будемо робити разом, чай пити? ну скажи вже це! »

- Це так принизливо ... і мені так соромно, тому що я розумію, що мене це страшно збуджує і я наважуюся - «ви будете займатися сексом! Коли ти захочеш, ти зможеш привести до нас додому іншого хлопця, щоб він тебе виебал! А я буду чекати поки ти натрахаешься і досить сильно порушила, і тоді і мені перепаде що-небудь нарешті! »

- «Ну ось бачиш, зайка, як просто було це визнати і сказати, я тебе так люблю» - кажу я тобі дивлячись тобі прямо в очі і цілу в губи - «а якщо він захоче закінчити потім мені в рот? ти ж розумієш, що я буду так вдячна йому за те, що він змусив мене скінчити під ним від його члена, що не зможу йому відмовити »

- «Так, я розумію ... мені доведеться з цим змиритися» - я не витримую збудження і починаю кінчати - «аааааа» - але я відразу ж висмикую член з тебе ......

- Відчувши, що ти почав кінчати, я сама відштовхую тебе

- «Ось! я навіть вийняв перед тим як закінчити, тому що ти не любиш коли в тебе кінчаю .... але ж виявляється, що можна .....» - я намагаюся засунути все ще бризкають спермою член назад в твою мокру пізденку, щоб у вдосталь насолодитися оргазмом

- «Ні, я не хочу щоб ТИ кінчав у мене ... ти не заслуговуєш цього» - я сильно стискаю і викручують тобі соски, твій член бризкає спермою мені на живіт і груди

- Як це принизливо .... я хапаю член рукою і дрочу собі, дивлячись на твою розкриту пізденку поки не відвалів все до останньої краплі ...

- «Ну давай, тепер забереш за собою» - кажу я посміхаючись

- Я намагаюся встати, щоб піти за серветками, але ти зупиняєш Імена

- «Ти куди?? язичком давай »

- «Але це ж сперма ... мені не приємно ...»

- «Та що ти кажеш, забув вже як вилизував мені мою дірочку, в яку пів години перед цим накончал! давай не вигадуй і вилизують тепер! »

- Я покірно нахиляюся і починаю злизувати свою сперму з животика і грудей моєї дівчини - «так, кохана, прости мене»

- «Ось так, молодець, бачу що тобі все ж це подобається ... і не смій заперечувати ... ну якщо так буде і далі, то можливо я дійсно зможу залишитися з тобою ... ну в кінці кінців я тебе теж люблю =)»

- «Так, сонечко, дякую, я такий щасливий, що ти не підеш від мене ... я тебе дуже люблю»

0

3

Одного разу, в здається звичайний день одна дівчинка відповідала в школі біля дошки. Вчителька була просто стерво і ні хто не очікував цього від неї ... Це був звичайний квітневий день, на вулиці було вже тепло. Всі скинули з себе зимовий одяг. Природа просто розцвіла, а разом з нею у нашої физички заграли гормони.

Вона викликала свою улюблену ученицю до дошки і стояла поруч і дивилася на неї. І раптом щось сталося ... фізичка пішла в лаборантську і взяла якийсь фізичний прилад, я відразу здогадалася для чого їй був потрібен цей прилад. Адже він був довгий, приблизно 25 см., а діаметром приблизно 5 см. Весь клас нічого не підозрюючи писав завдання, уткнувшись у зошиті.

Фізичка підійшла ззаду до учениці біля дошки і різко притиснула її до себе. Учениця не зрозуміла що відбувається, але потім училка прошепотіла їй на вухо «Якщо хочеш на мою предмету 5, то роби те що я захочу ...» Так як учениця добре вчилася, вона погодилася і тут все почалося ...

Фізичка при всьому класі поклала її на стіл і почала повільно роздягати до тих пір поки учениця не залишилася голою. Училка зняла з себе кофту персиків кольору і почала масажувати груди, потім зняла ліфчик, взяла цей прилад в руки, розсунула ноги учениці і почала його плавно вводити їй у піхву. Учениця початку звивається як змія і потехонечку стогнати. Училка стала все швидше і швидше вводити прилад туди. І ось учениця досягла оргазму.

Фізичка так збудилася, що зовсім забула про те, що весь клас за ними спостерігав ...

Учні сиділи в тихому жаху. Потім учениця почала одягатися але фізичка їй не дала цього зробити. Фізичка пройшла в кінець класу і взяла за руку одного не російського хлопчика, який теж навчався в тому класі. Але він був закінченим двоешніком і йому фізичка сказала «Якщо хочеш 3 за рік, роби те що я захочу» Він звичайно ж погодився.

Училке шалено подобалося дивитися на секс. І вона почала роздягати цього не російського хлопчика, потім стало ясно чому вона його обрала, адже він був Вірменин, а вони відомі своїми великими геніталіями. Фізичка його розділу і підвела до учениці. Училка сказала не російській встати на її стіл і повернутися боком до класу, коли він повернувся всі побачили його розмір. У нього був приблизно 24 см., а це не мало.

Училка сказала учениці залазити на стіл до нього і поставила її на коліна обличчям до «нього», і сказала їй смоктати у нього, вона була не проти, адже цей хлопчик їй давно подобався. І вона почала робити йому мине на столі училки перед усім класом І ось він скінчив, і мабуть сексу в нього давно не було так як у нього було дуже багато сперми.

Вона заповнила їй весь рот і він обкончал їй все обличчя і всі груди. Вона все це з задоволенням злизала. Потім вчителька поставила на свій стіл стілець, теж боком. Посадила дівчинку на стілець розсунула їй ноги і пару хвилин їй облизувати клітор. Потім підвела хлопчика і почала дивитися як вони займаються сексом і сама від цього дуже збудилася, вона різко висмикнула хлопчика від учениці, встала раком і говорити «всуну мені так як ти, ще нікому не нав'язував !!!!» Він почав її ебать. Вона закінчила, але він не встиг і тому знову почав трахкати ученицю, вона так стогнала що вже весь клас захотів сексу.

Раптом промайнула якась іскра і весь клас почав роздягатися, і всі почали займатися цим. Вони, здається, були під гіпнозом. До кінця фізики залишалося хвилини 3. У класі була справжня оргія. Продзвенів дзвінок і раптом всі прокинулися роздягненими. (Як у фільмі «Парфумер») Їм було так соромно, що вони вирішили ніколи про це не згадувати, А училку вирішили посадити за спокушання малолітніх ... ..

0

4

Літо. На вулиці стояла страшенна спека.

Прийнявши прохолодний душ і накинувши на себе легенький квітчастий халатик, Вона піді-йшла до кондиціонера, щоб включити його і наповнити кімнату прохолодою. Але всередині кондиціонера щось стукнуло, грюкнуло і він відключився.

«Поламав» - з жалем зрозуміла Вона і підняла трубку телефону, викликаючи майстра. Кімнату наповнював пекучий повітря з вулиці. Домовившись про зустріч, Вона взяла зі столика журнал і присіла в крісло в очікуванні майстра. Погортавши журнал, затримала погляд на ре-ме. На фотографії був красивий міцний хлопець у синьому робочому комбінезоні з валізкою інструментів у руці. Розглядаючи фотографію, Її погляд впав на Його сильні руки. Раптом у голові промайнула божевільна думка і Їй страшенно захотілося відчути ці руки на своєму тілі.

Вона ковзнула рукою в глибокий виріз свого халатик і почала сама пестити свої груди. Поводивши одним пальчиком навколо соска, взяла його двома пальцями і почала смикати. Відчувши приємні відчуття від цього, розкрив халатик і вже двома руками почала пестити свої груди, уявляючи при цьому Його сильні й шорсткі руки. Її соски набрякли і ще більше порожевіли. Вони стали гострить і напевно збільшилися у два рази.

Вона відкинула голову на спинку крісла і прикрила очі від задоволення наче кішка. Але цієї ласки стало мало і тоді Її рука ковзнула по тілу вниз. Тонкі моторні пальчики швидко забрали під маленькі білі трусики, які ледь прикривали тугий лобок. Спочатку тільки кінчики пальців погладжували щілинку. Від цих дотиків губки почали наливатися і розпускатися, немов бутон квітки. Вона відчула тепло і тяжкість внизу живота, дихання участь і Їй здавалося, ніби це Його руки хлебчуть тіло.

Вже більш впевненими рухами пальці походжали і обмацували всі складочки пісічке, на миті затримуючись то біля входу в піхві, то біля входу в дірочку в попі. Вони немов перевіряли, чи готові дірочки до прийняття гостей. Пестячи клітор, Вона відчула, як той набух і перетворився на твердий горбик. Її щілинки вся зволожилася, піхву розкрила свій вхід в трепетному очікуванні.

І тоді, Вона, на хвилинку перервалися від ласк, дістала з верхньої шухляди тумбочки латексний вібратор, який точ в точ був схожий на чоловічий член. З насолодою облизавши його з усіх боків і трохи посмоктавши голівку, вона вставила вібратор в піхву. По тілу пробігла солодкий трепет, у скронях застукало. Вона уявила, що це

Він, скинувши свій синій комбінезон, увійшов до Неї й пробив пісічке своїм твердим і пружним членом, заповнивши їм все піхву. Повністю віддавшись емоціям почала з насолодою і ретельністю трахать себе. З Її пісечкі тек сік, капаючи на крісло і килим, залишаючи не великі мокрі сліди. Вона напівлежала у великому кріслі з широко розкинутими ногами, які зручно влаштувалися на підлокітниках. Її груди здіймалися від глибокого і прискореного дихання.

Рот був відкритий і з губ час від часу злітали солодкі стогони. Одна рука енергійно трахкала щілинку вібратором, інша з насолодою пестила клітор. Її піхва щільним кільцем стиснуло вібратор. Від енергійних рухів він тер і стосувався кожної стіночки, кожної опуклості всередині. Підходячи до піку насолоди, Вона раптом зупинилася і вийняти вібратор. Буквально пару секунд віддихавшись, поміняла позу. Тепер

Вона стояла на колінах перед кріслом і прогнувши спину, наче кішка, і виставивши попу тому, лягла грудьми на сидінні. Зволоживши свою іграшку соком з щілинки, акуратно ввела латексний член в попові. Зупинившись немов звикаючи до відчуття чужорідного тіла в дірочки, початку, з почало повільно, а потім швидше і впевненіше трахать себе в зад. Її попка давно вже розкрила свій вхід і чекала цього. Друга рука з шаленством смикала клітор. Голова була закинута назад, волосся розплескалася по плечах і спині, рот був відкритий. Тепер Вона вже голосно стогнав від задоволення, уявляючи в своїй голові все того ж хлопця з реклами.

Насолодившись кілька хвилин грою в дірочки, знову ввела вібратор в піхву, що минав соком. Відчуваючи, як все тіло напружилося в очікуванні оргазму, стала швидко і сильно втикати в себе член. Від цих рухів тіло засувалося взад і в перед, соски приємно терлися про сидінні крісла, доставляючи ще більше задоволення. На спині від спеки і пристрасті з'явилися крапельки поту. Вони скочувалися в улоговинку на попереку.

Губи пересохли, стогін перейшов у хрип. І раптом Вона голосно закричала, з очей бризнули сльози, сльози щастя і задоволення! Оргазм! Він накочувався на неї хвилями і кожна хвиля була сильніше перед йде. Тепер спина вигнулася до верху дугою, ноги щільно зімкнулися, затиснувши вібратор в піхву, голова опустилася вниз на крісло, в очах потемніло. Завмерши в такій позі, Вона здригалася всім тілом, кожною своєю клітиною відчуваючи, як до Неї прийшла млість. Впавши перед кріслом на килим, на кілька миттєвостей занурилася в солодке небуття ...

Остаточно прийшовши до тями, вона озирнулася навколо і посміхнулася. Пройшовши в душ, відкрила струмінь прохолодної води і з задоволенням охолодила своє розпалене тіло. Накинувши на себе той же легенький халатик, увійшла до кімнати. Літня спека поглинула все навколо. У двері подзвонили. Вона впустила у квартиру майстра. Це був Він, хлопець з реклами, в синьому комбінезоні. Її погляд впав на Його сильні руки і від їх виду щось всередині йокнуло. Але тепер їй хотілося тільки одного, щоб ці руки по швидше відремонтували кондиціонер і кімната знову наповнилася приємною прохолодою.

0

5

Здрастуй сонечко моє ніжне! Ось що я склав сьогодні: Вона стояла біля окна.Била глибока ночь.После любовних утіх її партнер заснув, а їй не спалось.І ось вона на кухне.Сігарета подрагівает в її красивих пальцях, ароматний димок в'ється спіралью.Она стоїть і дивиться в вікно.

У ночі останні березневі сніжинки кружляють і танцюють у світлі фонаря.Ее думки так само хаотично рухаються по одним їм відомим напрямками. "Навіщо я тут, в цій чужій квартирі? Чому? Що мене так вабить і манить до цього чоловіка? Чому мені так добре з ним і в той же час він мене лякає? " Чим він її лякав було мало зрозуміло.

Він не був грубий, він був дуже нежен.Он не думав про себе, він був попереджувальний до її бажань. "У ньому є щось від хижої тварини"-подумалось ей.На кого ж він схожий-на вовка? Ні, не на волка.Нет в ньому явною агресії. "Він схожий на великого кота!"-Подумала она.Та ж м'яка пластику руху, постійна готовність до кидка.

Божевільна ніжність і шалене бажання ... Тим часом той про кого вона думала.тот хто зводив з розуму і лякав її, простягнувши руку не виявив її рядом.Открив очі, він прінюхался.С кухні тягнув протяг із запахом тютюну.

Він встав, не скрипнувши жодної пружиною, і теж пройшов на кухню. Зупинившись біля столу він тихо дістав сігарету.Свет, що падає у вікно, висвітлював її фігуру блискаючим на шовку халата ореолом. "Як вона прекрасна"-подумав він. "Ця жінка зводить мене з розуму!" Вона стояла і не чула його, занурена у свої думки.

Клацання запальнички змусив її здригнутися: "Точно! Рись! Підкрався, не чула!" Легкий протяг холодив шовк халату, вона мерзлякувато передернув плечима, відчула, як шовк ковзнув по грудях змусив соски напружитися, а в низу живота з'явилася приємна тяжкість. Вона погасила цигарку і обернулась.Свет ліхтаря блиснув на її красивих, рудому волоссі, відбився в його очах, висвятив не людський блиск. "Тьху, чорт, перевертень чи що?"-Майнула думка.

"Дурниці, перевертнів не буває!"-Сказала свідомість. "Ти просто не хочеш вірити, в те що ваші відносини розвинуться у глибокі почуття!" Їх відносини дійсно почалися досить банально, зі знайомства в інтернете.Но от швидкість їх розвитку приголомшувала ее.Через три дні все було дуже добре, це і лякало її.

Вона поки що не знала чи може довіряти йому, їй доставляла велике задоволення близькість з ним. "У нього гарні, почуттєві губи, цікаві очі, чому то сумно настороженние.но не як у дворовій собаки, а як у самотньої рисі."-Подумала она.Он залучав її своїми вільними міркуваннями на різні теми, їй було цікаво говорити з ним і слухати його, і те як він слухає її. "Я хочу його знову і прямо зараз"-зрозуміла вона.

Він підійшов до неї обійняв за талію і залучив до себе.Его руки погладжували її поперек і ягодіци.Халат відчинив і волосся його грудях лоскотали її соски, що прийняли форму твердих ягід суниці.

.. Бажання затопило ее.Диханіе стало переривчастим, голова кружілась.Ногі її тремтять. Він підняв її на руки і відніс на ліжко. Губи його були ніжними, як пелюстка троянди, їх легкі дотики змушували її вздрагівать.Все думки, які крутилися у неї в голові, відлетіли прочь.Осталось тільки відчуття безмежного польоту, здавалося що кожна клітинка її тіла розширюється подібно всесвітом в усіх напрямках.

Губи його стали більш твердими, які шукають і здавалося що вони везде.Вот її лівий сосок опинився в полоні його губ, які постійно змінювалися, стаючи м'яко-вимогливими і твердо-нежнимі.Как це могло бути вона не могла собі пояснити, та й не хотіла . Насолода і бажання, ось що займало її. Його руки пурхали по телу.казалось що їх принаймні чотири, вони встигали везде.І груди і живіт і стегна, все потрапляло під їхні ніжні прікосновенія.Вот вони були на грудях, ось вони вже на шиї, а в наступну мить вони вже на внутрішній поверхні стегон і вологою від бажання промежини.

Поперек її підвелася і стегна щільно охопили його руку, яка спробувала звільнитися з цих ніжних тісков.Попитка була припинена ніжним стоном.Рука, як самостійна істота, застигла. Потім пальці, які більше підійшли б піаністу нічим робітникові, почали ніжно і акуратно дослідити місце де зосередилося все її желаніе.оні погладжували і пощипували всі складочки, проникали меж них в тепле, вологе піхву.

Стегна її розслабилися, але рука, отримавши Собода, не поспішала залишати ее.Напротів, до неї приєднався язик.Он снував як човник меж великих і малих губ, проникав у неї з максимально можливу глибину. Дотики мови і губ до перлини клітора потрясали її. Стогін, стогін насолоди вирвався з її губ.Вискользнув з під нього вона перекинула його на спину. Його єство, як ракета було направлено в космос.

Вона огладів його рукою, швидко осідлала його, Прийнявши його на всю глибину, вона повільно почала підніматися, охопивши м'язами вагіни його член.Тіхій стогін насолоди, що переходить у глибинне бурчання задоволеного кота, був реакцією на її действіе.Поощренная поглажіваніем.она почала рухатися вгору і зісковзувати по стовбуру вніз.Ей здавалося що він заповнив її всю, до найпотаємніших глубін.Преривісто зітхнувши, вона здійснювала руху все швидше й швидше.

Раптом вона зісковзнула з него.І чайкою, що побачила блиснула у воді рибу пірнула вниз, охопивши його знаряддя губамі.Язик ніжно пробігав по голівці, губи стискали і відпускали тугу плоть.Оторвавшісь від нього, вона подивилася на верх.Глаза його були широко відкриті. "Навіщо ти так дивишся на мене?"-хрипким шепотом запитала вона. "Я не дивлюся на тебе, я тобою любуюсь!"-Відповів він їй рядком з пісні. "Не треба! Не дивись!

Закрий очі "-попросила вона його. Він не відповів, замість відповіді він перевернув її, підім'яв під себе і його напружений член опинився біля входу в скарбницю задоволення." Візьми мене, візьми сильно і швидко "-сказала вона, направивши голівку в переддень вагіни . Удар, м'який, але сильний потряс її, утвердившись в ній, він почав рухатися спочатку повільно, на що отримав стогін протесту і укус в мочку вуха, став рухатися швидше і бистрее.завершая кожне занурення сильним, але м'яким поштовхом прямо в шийку.

Не в силах більше терпіти цю солодку біль, вона застогнала в повний голос. Але всесвіт, яку вона представляла, і якої була не може розширюватися до бесконечності.Все її істота і свідомість схлопнулись в точку, нестерпно яркую.І був вибух! Великий Вибух! Стара всесвіт померла давши життя новой.І була біль народження! Всі моменти її життя, всі образи й разочарованія.все моменти щастя і горя, все промайнуло перед її очима, залишивши яскраві різнокольорові пятна.Слези щастя і образ, сльози очищення вмили її очі, погляд став знову ясним.

Вона повернулася на землю.А він, той, хто змусив її пережити все це, сидів у неї між ніг, дивився і загадково улибался.А очі його сяяли щастям і захопленням, захопленням цієї Жінкою, Жінкою яка може літати між зірок. І раптом її осяяло розуміння того.чего вона боялась.Она боялася одного разу не повернутися з такого польоту, не вернутись і не відчути нових польотів! ... Ранок вже пофарбувало блідим світлом небо, з якого сипав і кружляв, може бути, останній сніг цієї зими.

0

6

З раннього дитинства я обожнював одягати жіночу білизну і одяг, користувався косметикою. Все це я брав з гардеробу своїх бабусь і матері, іноді вдавалося поцупити що-небудь на стороні. У ті часи білизну і одяг родичі не викидали, а привозили до моєї бабусі в село і вона все зберігала в великій скрині і шафі які стояли на вулиці за будинком, під невеликим навісом. Коли я це відкрив у мене настали свята. Там була білизна моїх двох тіточок, моєї мами і бабусі!

До цих пір згадую ці всі комбінації, ліфчики, панчохи, колготи, купальники та сукні - як мені було добре в них! Кожну ніч я одягався по повній програмі і дрочив як заведений. Мої бабуся з дідом ночували в літньому будиночку, а я залишався у великому будинку один і міг робити все що завгодно до ранку. У той же час я вперше спробував засунути собі в попку палець.

Мені це так сподобалося, що я вже не міг зупинитися і з тих пір що тільки не побувало в мене там. У ті часи (а це було в середині 80-х) звісно не було ні яких секс-шопів, і довелося зайнятися виготовленням фаллоїмітатора самому. Вимірявши свій член в бойовому стані я за три дні виготовив його копію з березового поліна. Перше застосування я підготував як першу шлюбну ніч - адже доведеться позбавити себе невинності.

Підібрав в скрині всі білизна білого кольору: ліфчик 5 номеру (бабусин), мереживні трусики своєї мами (про них ще збереглися сліди її виділень), красиву комбінацію своєї тітки (навіщо вона її викинула?), Пояс для панчіх (старий бабулін пояс мені тоді здавався верхи жіночності), панчохи нейлонові тілесного кольору (я таких давно вже не зустрічав) і плаття (не весільну звичайно, але гарне, біле, з усякими оборочками і т.д.).

Ще туфлі взяв бабусині, на розмір менше ніж треба, але для справи можна потерпіти. У будинку була косметичка з яскравою червоною помадою, пудрою і всякими тінями - я вже трохи навчився цим всім користуватися. І ось настав довгоочікуваний вечір, ми попили чаю і розійшлися по домівках. Я одягнувся, нафарбується, вже при цьому трохи не скінчив. Щоб усе бачити в деталях, зняв дзеркало зі стіни і розібрав трельяж.

Встановивши дзеркала так, щоб бачити, що у мене між ніг буде, взяв припасене вершкове масло (вазеліну не знайшов) і приступив до дії! Спочатку посмоктав мого штучного дружка і попестити себе пальцем. За тим обмазавши його олією і зсунувши трусики убік почав потроху вводити в анус. Спочатку було трохи боляче, але потім настав такий кайф! І ось що ж я бачу в своїх дзеркалах? На дивані лежить жінка, в гарній сукні та білизна, ноги в панчохах задерті вгору, в попці стирчить фалос! Я його загнав до кінця в себе, поправив трусики і встав на ноги. Господи як було добре, я пройшовся по будинку звикаючи до того що тепер у мене два члени.

Від кайфу став як п'яний, і в мене виникла думка пройтися так по селі. Що я і зробив. Це була така незабутня прогулянка - почуття небезпеки від того, що тебе можуть побачити сусіди, друзі або знайомі, і в той же час ейфорія від того, що йдеш по селу в жіночому образі, а в попці член! Але мене ні хто не побачив, і додому я прийшов без пригод. Улігся знову на диван, розсунув ніжки і почав трахкати себе фалоімітаторів з різним темпом, при цьому змінюючи і напрямки. Хвилин через десять витягнув його з себе і побачив, що він перемазаний моїми фекаліями в упереміж з маслом. Це так смачно виглядало, що без роздумів я засунув його в рот і почав облизувати.

У цей час я скінчив у мамині трусики, навіть майже не доторкнувшись до свого члена! Це був перший сильний оргазм у мене, до цього я таке не відчував! Я зняв трусики зі своєю спермою, її було набагато більше, ніж зазвичай. Витягнувши фалос з рота, я вмочив його в сперму і засунув в попку знову. На цей раз він увійшов, як додому!

Залишки сперми я злизав, вона мені здалася смачніше, ніж зазвичай (я багато разів до цього здоює у себе і, намазавши на чиї-небудь трусики, злизував). Потрахаємся себе хвилин двадцять, я скінчив ще раз, але на цей раз я встиг засунути свій член в панчоху на лівій нозі і він там розрядився. Зібравши все рукою і намазавши трусики я знову все злизав.

Трохи статут, я вирішив зробити перерву і сходити в туалет, але подумавши трохи пішов у ванну кімнату. Тут, щоб не забруднити сукню і комбінацію я їх зняв і залишився в ліфчику і поясом з панчохами. Туфлі теж зняв і зайшов у ванну. Ліг на спину, задер ноги високо на стіну і спробував відлити. Спочатку не виходило, так як член встав від однієї думки про те, що зараз буде. Але потім, розслабившись, він все-таки вирвав струмінь золотого дощику! Я потрапив і в рот, і на ліфчик.

Потім вирішив що якщо почав то треба йти до кінця і присів у ванній за великим. Вийшла невелика купа. Взявши фалоімітатор, помакал його у фекалії і почав облизувати. Це мене порушило, я своїм членом тицьнув у фекалії, загнавши по самі яйця. Найбільша мрія в той момент у мене була про те, щоб мене трахали в цей час пара-трійка живих членів, при цьому я хотів у цей же час трахати свою маму чи бабусю. Витягнув член з рота, обмазав його сильно і знову обсмоктав.

Ах, якби це був живий член! Потім знову встромив його собі в попку, а сам став трахать купу гівна. Коли я скінчив прямо в фекалії, ну і зрозуміло спробував це на смак. Хто в темі той знає як це смачно! Помився, переодягнувся і дуже втомлений, але задоволений пішов спати. На наступний день дуже боліла попка, але це була солодка біль - адже я тепер не дівчина!

Через пару років ми переїхали в це село з мамою, у цей час вона розлучилася з батьком, бабуся і дід раптово померли, так що ми вступили в право спадщини сільської садибою. Чому я був шалено радий, пам'ятаючи скриню з білизною. Мама у мене гарна брюнетка, з великими грудьми і сідницями. Але це їй дуже личить. Вона на той час вже здогадувалася про моєму способі життя, але її це навіть збуджувало. Як-то в середині липня я прийшов завчасно додому. Будинок був закритий на замок, і я пішов у сарай за ключами (там ми їх залишаємо якщо йдемо). Мене привабив шум, що доносився з приміщення для коней. А нам у спадок дістався кінь Сірий.

Відкривши двері я побачив очманілий картину - ненька стоїть гола на рак біля коня а в її кицьку застромлять величезний член. І їй це дуже подобається! У мене моментально встав, це збувалися мої самі розпусні мрії! Я скинув брюки і дістав свій фалос почав дрочити. У цей час мама підняла голову і побачила мене! Спочатку вона сильно зніяковіла, спробувала вискочити з під Сірого, але потім бачачи що я стою перед нею в її трусиках і дрочу заспокоїлася і продовжила віддаватися коневі, а мене покликала жестом і заковтнула мій член по самі яйця! Це було щось!

Ми з конем закінчили одночасно, а маму трясла така серія оргазмів, що вона втратила свідомість! З піхви у неї лилася сперма коня я негайно почав її вилизувати! Від цього мама прийшла до себе, подивилася на мене і почала цілувати злизуючи з мого обличчя сперму. Потім вона повернулася до коня, взяла його ще не опало член з якого стікали залишки сперми і засунула собі в рот. Я сказав, щоб мені теж залишила, вона посміхнувшись передала член мені і я вперше взяв у рот живий член! Як добре було смоктати після мами!

Потім ми пішли додому, мама сказала що після такого ми повинні спати разом і перепробуем все що тільки можна в сексі! На наступний день я їй сказав що хочу щоб мене трахнули в попку, але не чоловік а кінь! Попка у мене була вже розтягнута, але мама наполягла ще попрацювати. Вона мене довбала різними предметами кожен день ще місяць.

Під кінець мені в попку можна було загнати пляшку шампанського! І ось настав день коли збулася моя фантазія - у мене в попі був величезний член коня, а мій член в попці матусі! Коли він скінчив мене мало не порвало струмінь сперми! Мама вилізала мені попу, а я вилизав член Сірого. З тих пір ми так і живемо. Два - три рази на тиждень нас має наш кінь, а ми з мамою займаємося всякими збоченнями кожну вільну хвилину. Через деякий час вона розповіла, що до сексу з конем її приохотила старша сестра - моя тітка Люда.

Це сталося ще коли мама вчилася в 10 класі. Сестра старша за неї на 10 років і до того часу вже була в розлученні і мала 2 дочок. Вона спокусила маму, спочатку вони займалися лесбійським сексом, а за тим Перепробував і золотий дощик і копри і дійшли до зоофеліі. Дізнавшись це я став просити маму, щоб вона запросила тітку Люду в гості (мені завжди хотілося її згладить в попку).

Мама відразу ж погодилася, адже й сама скучила за забав із сестрою! Я попросив маму сказати сестрі, щоб вона привезла свою ношену білизна і якщо можна білизна своїх доньок, які вже самі стали мамами, але не говорити навіщо. Нехай це буде типу сюрприз! Все було зроблено і ось через тиждень тітка взяла відпустку на роботі і приїхала до нас! У цю пору їй було вже 52 роки, вона була теж брюнетка, великі груди трохи відвисли, величезна попа, але живіт не великий. Загалом жінка - мрія поета. З собою вона привезла велику сумку білизни та одягу.

Після цілком пристойною церемонії зустрічі, на якій були присутні і її старі подруги і сусіди, вона пішла в лазню, яку ми витопити спеціально для неї. У цей час ми з мамою розібрали її сумку, вибрали мені білизну, я одягнувся і сховався в нашій спальні, а мама пішла до сестри в лазню, щоб якось підготувати тітку Люду. Але я вже й тоді не сумнівався, що вона з радістю погодитися брати участь в наших іграх. У лазні вони трохи полизали один у одного, а потім мама розповіла що ми витворяли разом. Від її розповіді тітка так збудилася, що буквально побігла до хати, навіть не накинувши халат.

Побачивши мене у своєму білизну і з стоячою, як кіл, членом тітка стала на коліна і не говорячи ні слова почала смоктати, глибоко заковтуючи член разом з яйцями (навіть мама так не могла). Слідом увійшла мама і побачивши що у нас вже все склалося, дістала Дидло величезних розмірів (я його робив за зразком члена нашого улюбленого коника), і намазавши його вазеліном різко увігнала його своїй сестрі в анус. Та трохи сіпнулася і продовжила смоктати. Діставши другий примірник імітатора матуся встромила його мені в попові і я скінчив тітки в рот. Вона проковтнула все що з мене вийшло і висмоктала до суха. Потім ми обидві стали на рак, а мама трахкала нас членами хвилин 10.

Потім діставши їх, вона дала облизати кожному член побував в попі в іншого. Тетіно говнецо було смачно, але мало. І я запропонував їй покакать на маму. Обидві сестри прийшли в захват від цієї пропозиції. Мама лягла на спину, приспустила ліфчик і сказала, щоб тітка какал їй на груди. Тітонька присіла над нею і викакала дві порції, які мама спритно розподілила на груди. Потім вона поправила чашки ліфчика і говнецо виявилося у неї в гарному місці. А я в цей час щосили лизав тетіну промежину, намагаючись вичистити її до блиску.

Потім ми з нею пом'яли мамині груди, добре розмазавши все під ліфчиком. Я встав і ще попісяв на неї, розбавивши шоколадну пасту. Потім ми з тіткою взяли в руки по фалоімітатори і взялися трахать ними маму одночасно в обидві дірочки а самі при цьому лизали їй грудей. Мама кінчала не перестаючи! Трохи згодом, відпочивши ми вирішили йти в сарай для продовження вечора насолод. У коня вже виробився інстинкт як у собачок Павлова. Як ми заносимо спеціальну підставку у нього вже сам вставав! На цей раз ми віддали тітці право першого отримати задоволення, тим більше вона не трахалась з конем вже років 6. Лігши на підставку спиною вона встромила собі член Сірого в піхву і почала підмахувати. А я свій член увіткнув їй в попові!

Як було приємно відчувати поруч зі своїм ще один член, та ще й який! Я закінчив перший і мама у мене облизала. А потім ми з нею облизали і висмоктали у тітки все що накончал їй кінь! Подібним чином ми розважалися всі 10 днів поки тітонька жила у нас! Це були кращі дні в нашому житті!

0

7

Рожеве плямочка навколо дірочкі ануса!

Це почалося в новорічний вечір років 30 тому ... У гостях я побачив одну моложавий єбєням ... скромненька але з величезними грудьми .... Через рік помацав пружні ...

І засіла в голові думка-гарненько її оттрахать, але як, вона не підпускає і на метр до себе.В початку я думав в машині на пляжі, добре її порушити, потім полізти в пизду, але вона і на пляж не хотіла, я зрозумів нічого не вийшло, але попросився до неї вдень у гості, коли вона вдома лдна. І поїхав з тістечками, квітами ..

Сіли в кухні за столик, вона подала чай, сидимо мовчки обидва розуміємо пікантність ситуації.

Прошу допомогти мені одягти домашні тапочки, поіогает, я повертаюся до неї обличчям, цілу вгуби, прошу дати мені її язичек, дає, пещу дивовижні грудей, але зняти з неї кофтину і ліфчик не можу, тоді притискаю за сідниці, і трусь членом про її живіт, підсідає нижче і імітую зносини, різкі поштовхи вниз її живота, вона трохи спітніла, знову її цнлую, грудей розслабилися, під спідницею сухо, але сама третя про мій член ....

я прошу, дай полотнеце, зараз спущу, може краще в тебе »вона ніяковіє, і приносить маленьке полотенцк, не перестаючи її целовать.расстегіваю блузку, оголюють грудей і смокчу ніжно по одній, одночасно рукою стимулюю низ її живота, піднімаю спідницю, опускаю труси і торкаюся голівкою до її волоссю, так хвилин 20ее Драчу, вона вже стогне ...

самий час вести її на ліжко, повільно підштовхую її до ліжка, штовхаю на ліжко, ніжно так підштовхую, потоиу різко розсовую їй ноги, і прошу вище підняти все виконує, починаю підсмоктується її клітор, потім коли вона починає голосно стогнати, лягаю поруч і прошу погладити мій член, він тремтить від нетерпіння, тут повільно лягаю на неї і орезко вводжу Хуй в її лоно, вона скрикує і відразу починає сильно сношался, як голодна, мій член, то трохи відпускаючи, і я розумію, що скоро спущу, дуже хочу продовжити зносини винмаю хуй і прошу трохи його охолодити ....

ми удвох йдемо у ванну вона дбайливо омиває його прохдадной водою і тягне мене на ліжко, з кінця капеуло на килимок, вона в захваті, ми цілуємося і починаємо сіільнимі поштовхами сношаться, я піднімаю її ноги до себе на плечі, у неї виходять гази, вона збентежена, але сильно збуджена, я різкими поштовхами, і одночасно стимулюють клітор, доводжу її до оргазму сильно спускаю, вона говорить, що ніколи не бачила стільки сперми, лежить, але з піхви трохи випливає, прикриваю прориву рушником, вона говорить, "мені потрібна ще одна така порція », я прошу порушити хуй і починаю її ніжно але різко ебать, при цьому всі їй кажу, вона знову сильно сношаются, підсовує мені грудей я іежно їх стімуліркю і ебу її, поки не доводиться сильніше, щоб ще раз спустити в неї.

Загалом чудово от'ебал її.

І тут вона, яка завжди була скроініцей, голосно говорить мені, прошу виебі мене в жопу ....

Сраху відчув як туго мене обтягує анус, вона сама починає рухатися і легенько рукою массіоует мою машонку, хвилини три-чотири ебу її в ежопу і сильно кінчаю вона кричить від задоволення, Іо бещает ще раз відсмоктати мене, я з переляку ледве в жопу скінчив, а вона каже мою пизду ти нагодував давай нагодуй і жопу.во така скромниця вийшла, як Волчек на хую крутилася ...

0

8

Мася
Я торкаюся до тебе-ніжно і осторожно.Целую твої руки, губи .........

я
Мені нравятса твої торкання від них дрож по тілу така приємна солодкий смак твоїх губ мене збуджують і цілую тебе все сильніше ...

Мася
Я гладжу твоє волосся, поправляю твої руки мені на стегна ...... ти пестиш мене

Я
Взявшись за Твої пружні стегна я притискаю тебе до сибе і ти чуствуешь який пружний мій член ..........

Мася
я поварачуюсь попкою до тебе і трусь про нього, пещу рукою ...

Я
обіймаючи тебе ззаду і чуствуя твою попку своїм членом я починаю пестити твій животик ... і одну руку опускаючи вниз до кицьки іншу вгору твоїх грудях ... твої сосочки вже пружні ........ я їх пещу своїми пальцями а кицька така тепла і волога ........

Мася
я вже вся течу-пріжимаюсь до тебе, але ти доводіш мене до межі .... я хочу напасти на тебе ісорвать з тебе одяг ........

Мася
Я цілую тебе і повільно спускаюсь вниз-цілу твій животик, растегую шерінку і голівку члена ........

Я
Мій член встав і спрага твоїх губ ....

Мася
не поспішаючи облизую його, беру в рот

Я
я відчуваю як ти обжімаеш його своїми губами і пестить у роті язичком у мене таке чуство що я можу кінчити прямо зараз але тримаю себе в руках

Мася
я хочу тебе-я не в силах сдержатся.Хочу відчути його в собі .........

Я
сідай на мене зверху спочатку кицькою і довго довго не поспішаючи попрігівай .......

Мася
я від етого сходжу з розуму

Мася
я буду на тобі зверху стрибати і чіпати свої груди, а потім сяду на член попкою ........

Я
він навпроти твого маленької дірочки .....

Я
я відчуваю тепло твоєї попки як вона мене обжимає ........

Я
так добре я ускоряюсьььььь

Мася
та мені теж Малиш ....

Мася
НЕ останавлюемся .......

Мася
Я хочу що б ти взяв мене ззаду ...

Я
не зупиняючись я тримаю тою груди і підвівшись починаю її цілувати ......

Я
я поставлю тебе на коліна і ввійду в попку по самі яйця .......... ти чуствуешь як вони стосуються твоєї кицьки ?...........

Мася
так, я дуже люблю коли вони б'ються об мою пісю-це такий кайф .....

Я
все швидше і сильніше ........

Мася
так, так продовжуй, мій солодкий ....

Я
я нахилившись не перестаючи рухатись цілу твою спинку і вгору до шиї ....

Я
мої руки Масіров твої сосочки ...

Мася
я хочу що б ти взяв мене за обидві груди .....

Я
я тримаю твої груди дуже сильно і в такт своїх рухів стискаю їх

Мася
Так, так мені так хорошо.Я хочу зробити тобі мінет ....

Я
(Млинець мене все вже тресет) мммммммммммммммм ...... да ..... як приємно .. так тепло .....

Я
мої яйця злегка б'ються об твій підборіддя .....

Мася
Облизати його, заковтнути його всього і що б ти мене тримав заголову ........

Я
ммммм.м.оооо ... проведи по ним язичком .....

Я
ти двігаешся по члену вгору вних мої руки в тебе на потилиці я притискаю тебе щоб ти зоглотнула по глибше

Я
Візьми в свою мої яйця пограйся з ними

Мася
(Поки тримаюся, але вже голова паморочиться) Я поіраю з твоїми я ічкамі й оближіть їх ... ще хочу вилазити тобі попу-ти не проти?

Я
ооооооооо! да ..... як приємно ... як ніколи ....

Я
(У мене стоїть повністю)

Я
я назад цілу твою шию, вушка, і все нижче твої сосочки які так пружні і так насторожились, своїм Малишев входжу в кицьку, і починаю легкими а потім швидкими рухами доводити тебе до сказу при літку не припиняючи цілувати соски і руками триматися за попку і коли вже для мене немає сил терпіти і тримати у собі сперму я переходжу до попки входжу в неї і кінчаю ето так прятно так приємно чуствовать коли попка обжимає мій член коли ти стоніш і крічіш від кайфу .......

Мася
(Блін у мене немає сил вже я так хочу тебе в реалі)

Я
(Давай)

0

9

Ми домовилися з Анею зустрітися в секс-шопі «Рожевому кролика» на Каменоостровском проспекті о шостій вечора. Головна умова - працювати в секс-шопі вигляд, начебто ми не знайомі. Словом, вирішили розіграти сценку випадкового знайомства при виборі секс-іграшок, а й заодно подивитися, як буде реагувати на настільки розкутих покупців продавець. Заздалегідь домовившись про свої ролі, ми не без хвилювання чекали час цієї «випадкової зустрічі».

Отже, я увійшов в магазин, який скоріше нагадував вузький коридор, в кінці якого за стійкою сиділа молоденька продавець-консультант. Перше що порадувало мене, так це те, що тут було прохолодно, адже на вулиці стояла немислима жара. У секс-шопі справно працював кондиціонер. Праворуч і ліворуч, за скляними вітринами, знаходився весь асортимент. Зробивши кілька боязких кроків, я зупинився біля вітрини з мастилами та іншими засобами для підвищення лібідо, і став уважно вивчати товар. Вже через хвилину дівчина вийшла з-за стійки і підійшла до мене:

- Я можу вам допомогти? Що вас цікавить? Ось, подивіться, дуже гарне змащення на водній основі, запахи найрізноманітніші, а головне - коштує не дорого ...

- Спасибі, але я взагалі-то .... , - Несміливо почав я розмову, - не за цим. Скажіть, а насадки та кільця ерекціонной у вас де?

- Знаєте, у нас вибір просто чудовий! - Дівчина підвела мене до вітрини. -Хвилиночку, я ключі візьму ...

За склом вибір кілець був вельми вражаючий: від простенького набору з шести рожевих кілець з вусиками до досить значного розміру з вібраторами для клітора і анала.

- Вас більше які цікавлять? Вам для чого?

- Як для чого?

Ну, .... прості кільця для ерекції або з кулькою?

Я зробив вигляд, що не розумію, про що йде мова. Помітивши мою розгубленість, дівчина пояснила:

- Є не тільки для посилення ерекції, а й для порушення зони клітора з вібрацією. Ось дивіться, - вона простягла мені прозору коробочку, в якій лежало синє кільце з прикріпленою до нього фігуркою дельфінчика.

На продавщиці була одягнена тоненька чорна майка з найглибшою вирізом. Ліфчика на її високою і пружною грудей, природно, не було. Груди була оголена, можна сказати, надмірно і добре себе позначили соски, явно намагалися продірявити тоненьку тканину майки. «Від такого продавця, - промайнуло у мене в голові, - без покупки звідси навряд чи хто вийде» Я просто не міг відірвати очей від краси упакованої в чорну майку.

- Це так прикольно, - не помічаючи мого погляду почала розповідати продавець, - дельфінчик буде класно збуджує клітор вашої дівчини. Вам і їй це повинно сподобатися, поторкайте який він м'який. Мені ж захотілося доторкнутися зовсім інше, що колишеться зовсім поруч під чорною майкою.

- А ви що, пробували його? - Поставив я раптом зовсім несподіваний для себе питання.

- Звичайно, ми ж повинні товар знати ...

- А він не дуже великий, такого ж злякатися можна ... Шкода, що приміряти не можна.

- Так, не можна, - відповіла продавець, і мені здалося, що у відповіді її прозвучало щире співчуття. І, щоб не розвивати цю тему далі, запропонувала:

- Тоді подивіться ось це, - але дівчина не встигла договорити і обернулася до дверей на дзвін дзвіночків. У скляний коридор-магазин увійшла, нарешті, моя Аня. На ній було тонке світле платтячко, трохи нижче колін, крізь нього вгадувалися силуети моїх улюблених бежевих трусиків і бюстгальтера. Побіжно глянувши на відвідувачку, продавщиця знову повернулася до мене:

- Тут зовсім крихітний вібратор вбудований прямо у кільце, ви одягаєте його на підставу члена, і коли колечко почне стикається з клітором включається вібрація, ви тому - вібрація вимикається! У нас на них такий попит, не встигаємо привозити ... Зараз ось два залишилося .... є ще червоненьку ...

Боковим зором я помітив, що Анна зупинилася біля сусідньої вітрини і стала розглядати вібратори.

- Ви щось конкретне хочете? - Звернулася до неї продавщиця.

- Ні, я поки подивлюся ...

- Питайте мене, я вам допоможу ...

- Ви ось з чоловіком закінчите, а потім вже й мені допоможете ...

- Ну, так що, вибрали? - Знову звернулася до мене продавщиця.

- Розумієте, - вже більш рішучим тоном і трохи голосніше почав я, - коли я стимулюю клітор своїй дівчині - вона в захваті, але при акті вона не отримує відчуттів у цій галузі, а дуже їх хоче ... Може бути, дійсно, з дельфіном взяти? - Я знову взяв з полиці коробочку і почав її розглядати:

- А воно не дуже вузеньке?

- Та що ви, - продавщиця витягла насадку і стала її розтягувати, - хіба потрібно ще більше?

Аня непомітно хихикнула, розглядаючи прозорий, трохи вигнутий зверху вібратор для точки G з великим відростком для стимуляції клітора і виносним пультом.

- А якщо ... ну, розумієте, пережмет і ...

- Ви про складнощі з еякуляцій?

- Ну, так ...

- Звичайно, потрібно підбирати, але поки, знаєте, ні хто не скаржився ... Раджу, візьміть, адже справа в тому, що розташування клітора і вашого лобка не збігаються, а тому рухи ваші й не приводять до натискань на клітор. А одягнувши дельфінчика на підставу члена, ви точно потрапите їм на клітор ... А вам-то саме це і потрібно.

- Так, ви дійсно, схоже, в цьому розбираєтеся ...

- Беріть, не пошкодуєте! -

- Не раджу, - почув я раптом впевнений голос Анни, - ваша жінка, якщо ви в перший раз до неї з такою іграшкою прийдете, затиснеться або одягне його вам його на ... ніс.

Продавець витріщила очі на Ганну, а та, відвернувшись, перейшла до наступної полиці з страпон.

Тут знову брязнули дзвіночки і на порозі з'явилася коротко підстрижена білявка років двадцяти в яскраво червоному топіку і джинсах, які, здавалися, просто якимось дивом триматися на її стегнах і ось-ось можуть сповзти остаточно. Засмаглу смужку її животика прикрашав пірсинг. По тому, як дівчина упевнено підійшов до продавщиці було помітно, що вона тут не вперше. Та одразу впізнала її:

- Будь ласка, почекайте, я ось цих покупців відпущу, і ми займемося вашим замовленням, а поки можете подивитися, он на тій, нижній, полиці лежать ....

Блондинка пройшла в кінець скляного коридору і присіла навпочіпки. Джинси тут же ковзнули вниз, наполовину оголивши красиві, повністю засмаглі сідниці, які розділяла лише чорна вузенька смужка стрінгів. Перехопивши мій погляд продавець посміхнулася і продовжила:

- Дивіться, ось ще одне симпатичне колечко з гелю, з кроликом, дуже м'яке і приємне. Теж прикольно. Без вас його дівчина може одягати його на вібратор і пестити себе вушками кроликом сама ...

- Ви скоро звільнитеся? - Почув я трохи роздратований голос Ані

- А ви, - вона звернулася вже до мене, - купіть-но краще ось те ласо, їм, принаймні, можна регулювати рівень стиснення. Ерекція у вас тоді з'явитися, це точно. А до іграшок цим треба поступово звикати ...

Було помітно, що наші розмови привернули увагу і блондинки. Продавщиця тим часом підійшла до неї і розкрила вітрину:

- Ось, їх тільки вчора привезли, кульки просто чудові! - Вона простягнула блондинці коробочку з двома сріблястими вагінальними кульками. Це те, що ви хотіли! М'язи зміцнюють колосально, якщо кожен день займатися з ними будите, через місяць м'язами так управляти навчитеся! У нас одна жінка купила, так потім спеціально заходила, дякувала, і ще з вібрацією купила ...

- У них центр ваги зміщений? - Запитала блондинка

- Звичайно, як ви і замовляли, он у тих, рожевих теж, але ці значно краще ...

- Беріть, беріть, - підійшла до них Ганна, - в мене точно такі ж є, задоволення від них шалене, перекочуються всередині класно, я з ними часто навіть на роботу ходжу ... Вони і зараз в мені ... Аня зробила вельми виразний рух стегнами і заплющила очі від задоволення, потім знову повернулася в мій бік:

- Чоловік, що ви, як школяр біля дошки мучитеся, жінок затримуєте, спирає нас. Скоро ви визначитеся?.

- Та я нібито не школяр - якомога впевненіше відповів я, даючи зрозуміти, що в мене є достатньо досвіду та знань. - Мені кільце для збудження клітора потрібно, а не ласо для ерекції, з нею щось у мене все в порядку, - кілька зухвало відповів я.

- А у вас що, для цих цілей мова не працює? - Посміхнулася Аня і з зневагою подивилася на мене. - Якщо ваш жива мова працює, навіщо тоді вам ці дельфінчики з кроликами?

Блондинка і продавщиці не зводили з Ані очей. Помітивши це, вона усміхнулася в їхній бік:

- Дівчата, скажіть йому, що краще теплого мови для наших луг ні чого не буває, правда ж?!

Дівчата розгублено мовчали, мабуть, від повного подиву того, як розвивається наш з Анею діалог. І тут я згадав, що повинен був зараз сказати:

- Але ви-то теж собі штучний фалос доглядаєте - роздратовано зауважив я.

Намагаючись розрядити обстановку продавщиця звернулася до Ганни:

- А ви бачили нашу новинку - трусики з кліторальний стимулятором? Продавець витягла з коробки щось, що нагадує стринги. Ось, дивіться, трусики

у вигляді гелевою метелики, дуже ніжною, кріпляться дуже просто, все регулюється, сама метелик зовні, а стимулятор, дивіться, всередині, - продавець показала дійсно крихітний вібратор надійно прироблений до метелика зсередини. - Тулиться до зони клітора ремінцями, ви самі можете щільність прилягання налаштовувати .... до речі, довжина проводу достатня, пульт в .... дірявий кишеню можна покласти. А працює безшумно ...

Тут я набрав повітря в легені і з усмішкою видихнув:

- А включати все це на робочому місці, розмовляючи з начальником ...

- А вам, що, - повернулася до мене Аня, - хочеться самому спробувати його включити? Ви з дельфіном-то своїм спочатку розберіться ...

Блондинка, нарешті, не витримала:

- Ну, ви, блін, даєте ... Перший раз таке в секс-щопе чую ...

- А ви, - запитав я Аню, - мабуть, самотні, і це все вам для мастурбації потрібно?

- Як ви йому дозволяєте так з вами говорити? - Здивувалася блондинка, - ну і нахаба!

Аня ж показала пальцем на розкішний фалоімітатор і сердито сказала:

- Цей ось хоч дурні питання задавати не буде ...

- Гаразд, - миролюбно сказав я, - ви ... що серйозно ... мені ласо рекомендуєте?

Аня посміхнулася мені і підійшла ближче:

- Якщо б ми з вами, наприклад, для себе тут іграшки вибирали, я б вас ось цю насадку купити вмовила, - вона показала мені на внушающего виду насадку з потужним кліторальний і анальним стімуляторорамі. - Ось це річ, хоча і не дешево! Я б від такого приборчика на сьоме небо полетіла!

Почувши це блондинка і продавець з ще більшим інтересом дивились на Аню.

- Ви це серйозно? - Запитав я Ганну, мнуть в цей час пальцями штучний член.

- А то! - Весело відповіла вона.

- І кульки дійсно при вас?

- Показати?

- Дівчино, - рішуче сказав я, звернувшись до продавщиці, - ми беремо цю насадку!

- Ми? - Здивувалася Ганна

- І, знаєте, мабуть, ці трусики з проводами теж. Скільки з мене?

- Тоді вже й змащення візьміть, краще німецьку ...- порадила мені Ганна дивлячись на зовсім очманілу продавщицю.

Розплатившись, ми попрямували до виходу.

- А вібратор як же ... ? - Гукнула Ганну продавщиця.

- Наступного разу, поки вібратор у нього в штанях працює - засміялася Анна.

Повернувшись, я помахав блондинці:

- А перлинки-то ці все ж таки іноді виймайте!

0

Вы здесь » Голі дівчата » Тестовый форум » Великі цицьки цікавоі школярки

создать форум