Не знаю навіть, до чого віднести моя розповідь і всі інші розповіді на цю тему, але перший уже я розмістив у розділі «Особливості» під назвою «Дивний сон» від 18 квітня 2010
Але тут підійдуть ще розділи «Фантазії, зоофіли і фетиш», куди і адресую серію моїх оповідань, в яких намагаюся розкрити еротизм жертви, пожираємий чудовиськом. Аналогії у світовій літературі: «Червона Шапочка», легенди про драконів і принесених їм у жертву на поживу красунях (наприклад «Персей і Андромеда»), дитячі вірші про крокодилів, ковтають людей цілком, «Бармалей». Фільми типу «Парк юрського періоду», «Крокодил», «Глибоке синє море» і подібні. Якийсь глибинний первісний жах заціпеніле жертви перед пащею підготовлюваного зжерти її хижака-чудовиська, неабияк присмачений сладостной знемогою майбутнього - щось у цьому є.
Причому жертва повинна виглядати дуже і дуже апетитно, а отже еротично. І весь процес її поглинання теж повинен бути наповнений еротикою, а аж ніяк не болем, стражданнями і смертельним жахом. Це повинен бути самий солодка мить в житті жертви. Після якого вже начебто і жити якось не навіщо - життя в порівнянні з цим буде здаватися жалюгідним животінням. Тому жертва - жінка вельми апетитних форм, дуже еротично виглядає, спокуслива і, як данину фетишу, обов'язково в панчішках і туфельках на високих підборах.
Загалом десь так.
Хотілося б дізнатися ваші відгуки на це!
Заздалегідь спасибі.
2. Першоджерело - оповідання Роберта Шеклі «Привид-5» цитування:
«.... Перед Грегором спорудила якась постать. Як і вчора система охорони не спрацювала.
Грегор повільно підняв погляд. Хтось, що стоїть перед ним, досягав десяти футів у висоту і був схожий на людину але тільки з крокодилячої головою. Тулуб у нього мало малиновий забарвлення з поперечними вишневими смугами. В лапі чудовисько стискало здоровенну коричневу бляшанку.
- Привіт, - привіталася вона.
- Привіт, - сказав Грегор, заковтнувши слину. Бластер лежить на столі, всього в якихось двох футах. Цікаво, чи перейде чудовисько в напад, якщо потягнутися за бластером - Як тебе звати? - Запитав Грегор зі спокоєм можливим хіба тільки в стані сильного шоку.
- Я Хват - Ракова Шийка, - здалося чудовисько. -Хапаю всякі речі.
- Як цікаво! - Рука Грегора поповзла в бік бластера.
- Хапаю речі, іменовані Річард Грегор, - весело і нехитро продовжувало чудовисько, - і поїдають зазвичай у шоколадному соусі.
Чудовисько протягнуло Грегору бляшанку, і той прочитав на етикетці: «Шоколад" Смига "- чудовий соус до Грегора! Арнольда і Флінна ». Пальці Грегора зімкнулися на бластер. Він уточнив:
- Так ти мене з'їсти має наміру?
- Безумовно, - запевнив Хват.
Але Грегор встиг заволодіти зброєю. Він відтягнув запобіжник і відкрив вогонь. Прошивши груди хвата, заряд обпалив підлогу, стіни, а заодно й брови Грегора.
- Мене так не проймеш, - пояснив Хват, - надто я високий.
Бластер випав з пальців. Хват схилився над Грегором ... - Сьогодні я тебе не з'їм, - попередив він.
- Не з'їси? - Видавив із себе Грегор.
- Ні. З'їсти тебе я маю право тільки завтра, першого травня. Такі умови. А зараз я просто зайшов попросити тебе про одну послугу.
- Який саме?
Хват запобігливо посміхнувся.
- Будь розумником, поласуй хоча б п'ятою яблук, добре? Яблука надають такий дивний присмак м'ясу! З цими словами смугасте чудовисько зникло .... »
«.... Після вечері він приліг на ліжко і тільки склепив повіки, як почув делікатне покашлювання.
- Привіт, - привітався Хват - Ракова Шейка. Персональна, глибоко інтимна галюцинація повернулася з гастрономічними намірами!
- Привіт, друже, - радісно відгукнувся Грегор, не зазнавши навіть тіні страху або тривоги.
- Яблучка-то підживили?
- Ох, пробач. Випустив з уваги.
- Ну, не біда. - Хват старанно приховував свого розчарування. - Я прихопив шоколадний соус. - Він взболтнул бляшанку.
Грегор розплився в усмішці.
- Іди гуляй, - сказав він. - Я ж знаю, ти всього-на-всього плід моєї уяви. Заподіяти мені шкоди ти безсилий.
- Та я й не збираюся завдавати тобі шкоду, - втішив Хват. - Я тебе просто-напросто з'їм.
Він наблизився. Грегор зберігав на обличчі усмішку і не рухався, хоча Хват на цей раз виглядав аж надто м'ясоїдно. Хват схилився над ліжком і для початку куснув Грегора за руку. Схопившись з ліжка, Грегор оглянув нібито укушену руку На руці залишилися сліди зубів. З ранки сочилася кров .. взаправдашняя ... його, Грегора, кров.
Грегор шмигнув до дверей. Хват перегородив йому дорогу Зціпив в потужних лапах і припав до шиї.
Чарівне слово! Але яке ж?
- Альфойсто! - Вигукнув Грегор.
- Не те слово, - сказав Хват. - Будь ласка, не смикатися - Регнастікіо!
- Нетушкі. Перестань брикатися, і все пройде, не буде біль ... »
3. Головна частина
Анжела була цього вечора вдома. Тому що йти їй було рівним рахунком нікуди. Та й не з ким ... Не те, щоб вона була не затребувана в свої тридцять з невеликим і обділена чоловічою увагою при її помітною зовнішності і апетитному тілі: пухкенька фарбована блондинка середнього зросту з гарненькою голівкою, покритою від природи кучерявими русявим волоссям, вміло пофарбованими в пшеничний відтінок, великими сірими очима, обрамленими довгими пухнастими віями, маленьким милим кирпатим носиком, пухкими щічками, округлим підборіддям поки що без другого підборіддя, чистої свіжої доглянутою шкірою без поки ще видимих ознак зморшок. Її голівка лежала на стрункій шийці на апетитному тілі з округлими плечима, з маленькими гладкими ручками, великий пружною грудьми, розпирала простенький коротенький домашній халатик.
Досить таки струнка ще талія вінчала пишні стегна Анжели і злегка округлий вже мягенький животик. Стрункі довгі ніжки з трохи повними і сильними литками спокусливо виглядали з-під халата дівчини, що зручно розташувалася на диванчику своєї миленький квартирки. Анжела з нудьгуючим виглядом втупилася в телевізор з черговим нескінченним серіалом і неквапливо роздумувала як вбити цей нудний, довгий вечір її самотності.
Усі попередні її кавалери якось позапланово розчинилися, а нових не намічалося. Вона тяжко зітхнула, шкодуючи про свою незавидною долі бути ще якийсь час іграшкою і забавою для чоловіків. Тих, хто шукає необтяжливих зв'язків на стороні або закоренілих холостяків, не збираються будувати з нею серйозних стосунків. Молодість пройшла, скоро пройде і жіночна привабливість, а далі світить сумовите самотність старої нікому не потрібною діви. ..
Її думки були раптом перервані найнесподіваніших чином: Перед Анжелою спорудила якась постать.
Анжела повільно підняла погляд. Хтось, що стоїть перед нею, досягав трьох метрів у висоту, майже впираючись головою в стелю е єї так високою кімнати і був схожий на людину але тільки з крокодилячої головою. Тулуб у нього мало малиновий забарвлення з поперечними вишневими смугами. В лапі чудовисько стискало здоровенну коричневу бляшанку.
- Привіт, - привіталася вона.
- Привіт, - сказала Анжела, заковтнувши слину. - Як тебе звати? - Запитала вона зі спокоєм можливим хіба тільки в стані сильного шоку.
- Я Хват - Ракова Шийка, - здалося чудовисько. -Хапаю всякі речі.
- Як цікаво!
- Хапаю речі, іменовані Анжела, - весело і нехитро продовжувало чудовисько, - і поїдають зазвичай у шоколадному соусі.
Чудовисько протягнуло Анжелі бляшанку, і та прочитала на етикетці: «Шоколад" Смига "- чудовий соус до Анжела, Аллам і Маргарита». Пальці Анжели вп'ялися в оббивку дивана. Вона уточнила:
- Так ти мене з'їсти має наміру?
- Безумовно, - запевнив Хват.
- Прямо зараз? - З солодким жахом ледве прошепотіла Анжела
- Сьогодні я тебе не з'їм, - попередив Хват.
- Не з'їси? - Видавила з себе дівчина.
- Ні. З'їсти тебе я маю право тільки завтра, першого травня. Такі умови. А зараз я просто зайшов попросити тебе про одну послугу.
- Який саме?
Хват запобігливо посміхнувся.
- Будь розумницею, поласуй хоча б п'ятою яблук, добре? Яблука надають такий дивний присмак м'ясу! З цими словами смугасте чудовисько зникло ....
Анжела залишилася в кімнаті на самоті, не в силах перевести від пережитого страху дух. Напевно їй це все привиділося. Такого просто не могло бути!
Вона в сум'ятті провела решту вечора і лягла спати, забувши близько півночі тривожним сном, наповненим незрозуміло солодкими передчуття, лякають і тягнуть її. Дивна знемога наповнювала її тіло, коли її уява послужливо підносило її внутрішньому погляду картини одна інший завлекательное і збуджуючі: ось Хват розкриває свою жахливу, пащу нависаючи над нею, ось її тіло, спокусливо зігнувшись, виявляється в пащі, ось страшні зуби хвата впиваються в її тремтяче від солодкого жаху і жадання тіло, пронизуючи його сладостной болем, переповненій непередаваним насолодою, у порівнянні з яким самі почуттєві моменти її досить багатою інтимного життя здаються просто блідими тінями ....
На ранок Анжела прокинулася досить пізно з відчуттям дивного збудження і піднесеності всередині її тіла, хоча сон її не можна було назвати спокійним. Однак незрозуміла діяльна енергія наповнювала всю її. «Сьогодні 1 травня - по справжньому святковий день!» - Промайнуло в голові Анжели. Всі вчорашні вечірні події та нічні бачення не виходили в неї з голови. Вона нашвидку випила чашку кави, одяглася і вийшла на вулицю прогулятися, вдихнути солодкий весняний повітря наповнене гаром пилом великого міста.
У піднесеному настрої передчуття свята Анжела швидко дійшла до найближчого маркету, купила там кіло найкращих яблук і відправилася додому. Удома вона знімання пару яблук, потім помилася у ванній під душем. Висушила голову і поклала свої розкішні кучеряве волосся в хитромудру високу зачіску, закріпивши всі неслухняні пасма різними шпильками і шпильками. «Щоб у пащі вистачить не розтріпалося» - весело подумала вона.
Після цього вона з апетитом доїла яблука і почала приводити себе в порядок. «Готувати себе до вживання» - знову з приємним усмішкою промурликала Анжела, як би пробуючи на смак ці слова, наповнити її трепетом передчуття. Вона до цих пір не знала, привиділося їй всі вчора ввечері чи ні, але із задоволенням готувала себе до чогось незвичайного і лякаюче хвилююче-сладостному. Старанно і акуратно нанесла на своє разрумянівшееся від збудження особа яскравий макіяж злегка тремтів від хвилювання пальцями, критично оглянула вийшов результат у дзеркалі: тіні на століттях, тональний крем, густі видовжені туш вії, наведені стрілками великі очі дивилися зазивають манку і загадково, яскрава помада на заклично усміхнених губах. Загалом все добре - їй сподобався результат.
Повз такої дівчини справжній чоловік не пройде, але їй не потрібен був чоловік - вона хотіла справити враження на іншого ... Одягнувши на своє чисто вимите тіло, переповнене знемогою, найкраще еротична білизна, яке тільки було в неї - мереживні чорні ліфчик і трусики, майже нічого не приховують під своєю прозорою тканиною, милують тіло Анжели, вона млосно потягнулася випроставшись на весь зріст перед великим дзеркалом. Потім дістала пару чорних панчіх-сіточок в дуже дрібну сітку і натягнула їх на ніжки, розправивши і прикріпивши до своїх апетитним ляжечкам липучки пояса панчішкою якомога вище.
Так щоб всі її стрункі довгі ніжки були обтягнуті чорною сіточкою панчіх. Потім дістала з коробки свої найкращі вихідні чорненькі туфельки на платформі і височенному тонкому п'ятнадцятисантиметрової підборах і взула їх, відразу возвисившись на висоту підборів над підлогою і відчувши як її і так не обвислі попка апетитно округлилася і хвилююче підвелася під чарівним впливом високих підборів. Оглянувши себе в дзеркало, що стоїть у повний зріст, вона посміхнулася сама собі, дуже задоволена своїм апетитним виглядом.
Її очі блищали від збудження. А на щічках грав красивий яскравий рум'янець почуттів, що її хвилювання. «Ну ось я і готова! І скільки ще тебе чекати, мій ненаситний глотателі? »- Тільки промайнула думка в її голові, як вона почула делікатне покашлювання.
- Привіт, - привітався Хват - Ракова Шейка. Персональна, глибоко інтимна галюцинація повернулася з гастрономічними намірами!
- Привіт, друже, - радісно відгукнулася Анжела, не зазнавши навіть тіні страху або тривоги.
- Яблучка-то підгодувати?
- Звичайно! Цілий кілограм!
- Чудово. - Хват не приховував своєї радості. - Я прихопив шоколадний соус. - Він взболтнул бляшанку.
Анжела мило посміхнулася йому.
- А можна обійтися без соусу? - Запитала вона - Подивися, як я постаралася приготувати себе до вживання - ніжно проворкувала вона витонченим вигином тіла повертаючись перед ним на каблучках - Мені здається, тут соус буде зайвим з естетичних. Я і так солоденька! Правда ж, Хватік?
- Мабуть що, - погодився той відставляючи банку соусу в сторону.
- Ти ж не зробиш мені дуже боляче, правда? - Запитала Анжела, вся тремтячи від збудження.
- Та я й не збираюся завдавати тобі біль, - втішив Хват. - Я тебе просто-напросто з'їм.
Він наблизився. Анжела зберігала на обличчі усмішку і не рухалася, хоча Хват на цей раз виглядав аж надто м'ясоїдно. Хват схилився над нею та для початку куснув Анжелу за руку. у На руці залишилися сліди зубів. З ранки сочилася кров .. взаправдашняя ... її, Анжели, кров. Анжела ахнула від несподіванки, коли її руку пронизав раптом незвичайна і солодка біль.
Хват стиснув у потужних лапах її тремтяче тіло і припав пащею до шиї.
- Будь ласка, не смикатися, і все пройде як треба, не буде боляче! - Рикнув він утробно роззявляючи величезну метрову пащу, засіяну великими гострими зубами.
- Добре, - ледь чутно прошепотіла Анжела, вся здригається від наростаючого збудження, в поспіху розстібаючи тремтячими руками ліфчик і відкидаючи його собі під ніжки, - почекай, ще трусики тремтячим голосом сказала вона, маючи на увазі, що хотіла б ще зняти перед пащею хвата трусики в імпровізованому сеансі прощального стриптизу, але цієї ідеї не судилося втілитися в життя - Хват нагнув голову, опускаючи на її тіло Серхі свою розкриті пащу і стискаючи її в пащі по самі стегна. Його зуби зі смаком соковито вп'ялися в тіло Анжели, наповнивши її гострої ваготою.
- Ах! - Тільки й встигла сказати вона, коли Хват ривком підняв пащу, стрімко піднімаючи тіло Анжели вгору, так що її напружені ніжки виявилися під стелею, майже торкаючись його каблучками туфель. Тіло Анжели від голови до стегон було в пащі хвата, овівається жарким диханням із зіву його темній глотки.
- Ам! - Лунко ковтнув Хват, стрімко розтискаючи і стискаючи в зубах тіло Анжели, що встигло впасти в його горлянку по самі стегна. Тепер у пащі хвата стирчали тільки ніжки Анжели, обтягнуті чорною сіткою панчіх і взуті в туфельки на платформі на високому тонкому каблучку, а верхня частина тіла Анжели вже зникла в ненаситної глотці чудовиська. Ще один ковток - і ось ніжки дівчини зникають в пащі, похитуючи наостанок цьому світлу каблучками туфельок. Хват захлопує пащу, куди зникло тіло Анжели, сито сригівая і задоволено потираючи роздуте від ситного обіду черево і зникає так само раптово, як і з'явився, залишаючи порожню кімнату з самотньо валяються на підлозі чорним мереживним ліфчиком .