Голі дівчата

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Голі дівчата » Тестовый форум » Відео 14 років жінок

Відео 14 років жінок

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Молоденька дівчина 14 років Юля працює фотомоделлю, моделлю для еротичних видань. У цьому бізнесі вона недавно, але завдяки своїй красивій зовнішності і натуральним формам вже багато чого досягла, пропонуємо Вам оцінити її красу, переглянувши всі фотографії цієї красуні в повній новині.
Коли ти читаєш цю вакансію, за тобою цікаво поспостерігати зі сторони.

Очі розширюються, вії здивовано тремтять. Кидає то в жар, то в холод. Руки закривають і знову відкривають сторінку в Інтернеті, на сайті пошуку роботи.

Невже це можливо? Невже пошук роботи може бути таким? Невже перше робоче місце може реалізувати бажання, заховані глибоко всередині, затаєні, порочні?

Це як подарунок на новий рік, на день народження, на завершення інституту. У своїх розпусних снах ти на колінах, ти принижена, ти потрібна для задоволення. Тобою користуються ... Тобою милуються ... Тебе принижують ... Ти служиш ...

Ти рабиня! Солодке, привабливе, що пестить слух. Таке чудове слово.

Скільки вже часу, скільки вже контактів, скільки вже хлопчиків ... хоч би один знав, що тобі потрібно. Хоч би один подивився владно, вказав на місце біля своїх ніг. Хоч би один не добивався тебе, а дозволяв бути поряд. Дозволяв цілувати руки. І не тільки руки ...

Мрії, які солодкі мрії. Всі картинки миготять перед твоїми напівзакритими очима. Все, що мріяла, уявляла, фантазувала. Все, про що бажала довгими ночами, коли руки не вилазили із промежини. Все, заради чого купувала білизну, іграшки. Заради чого позувала перед дзеркалом, оцінювала, як тебе побачить Він.

Ти вже майже вирішила, що цей світ неможливий, занадто фантастичний. Що цей світ тільки в порочних фантазіях. Що тільки там ти повзеш до Його ніг, а з тебе водоспадом тече твоє бажання. Тільки там працюють всі твої дірки, вони не закриваються, потураючи Його наказам. Тільки там оргазми розривають тебе на шматки. Тільки там приниження означає збудження, підпорядкування в радість, а з твоїм тілом і думками витворяють неймовірне ...

Але ж буває це, буває десь? Не можна, щоб про таких бажаннях знали. Низько, згубно, гріховно.

Але й не можна залишити їх. Як їх позбутися, коли вони настільки привабливі? Ти читаєш розповіді на цю тему. Ти шукаєш в Інтернеті картинки та відео, ти ставиш себе на місце цих сексуальних красунь на колінах. Ти палаєш, не можеш відірватися від своєї мокрої щілини, коли дивишся ці фотографії. У твоєму мозку тебе, а не їх, терзають члени і вібратори.

І на твоїй, а не на їх, шиї ошийник. Ти, а не вони, на ланцюгу

0

2

Не знаю навіть, до чого віднести моя розповідь і всі інші розповіді на цю тему, але перший уже я розмістив у розділі «Особливості» під назвою «Дивний сон» від 18 квітня 2010

Але тут підійдуть ще розділи «Фантазії, зоофіли і фетиш», куди і адресую серію моїх оповідань, в яких намагаюся розкрити еротизм жертви, пожираємий чудовиськом. Аналогії у світовій літературі: «Червона Шапочка», легенди про драконів і принесених їм у жертву на поживу красунях (наприклад «Персей і Андромеда»), дитячі вірші про крокодилів, ковтають людей цілком, «Бармалей». Фільми типу «Парк юрського періоду», «Крокодил», «Глибоке синє море» і подібні. Якийсь глибинний первісний жах заціпеніле жертви перед пащею підготовлюваного зжерти її хижака-чудовиська, неабияк присмачений сладостной знемогою майбутнього - щось у цьому є.

Причому жертва повинна виглядати дуже і дуже апетитно, а отже еротично. І весь процес її поглинання теж повинен бути наповнений еротикою, а аж ніяк не болем, стражданнями і смертельним жахом. Це повинен бути самий солодка мить в житті жертви. Після якого вже начебто і жити якось не навіщо - життя в порівнянні з цим буде здаватися жалюгідним животінням. Тому жертва - жінка вельми апетитних форм, дуже еротично виглядає, спокуслива і, як данину фетишу, обов'язково в панчішках і туфельках на високих підборах.

Загалом десь так.

Хотілося б дізнатися ваші відгуки на це!

Заздалегідь спасибі.

2. Першоджерело - оповідання Роберта Шеклі «Привид-5» цитування:

«.... Перед Грегором спорудила якась постать. Як і вчора система охорони не спрацювала.

Грегор повільно підняв погляд. Хтось, що стоїть перед ним, досягав десяти футів у висоту і був схожий на людину але тільки з крокодилячої головою. Тулуб у нього мало малиновий забарвлення з поперечними вишневими смугами. В лапі чудовисько стискало здоровенну коричневу бляшанку.

- Привіт, - привіталася вона.

- Привіт, - сказав Грегор, заковтнувши слину. Бластер лежить на столі, всього в якихось двох футах. Цікаво, чи перейде чудовисько в напад, якщо потягнутися за бластером - Як тебе звати? - Запитав Грегор зі спокоєм можливим хіба тільки в стані сильного шоку.

- Я Хват - Ракова Шийка, - здалося чудовисько. -Хапаю всякі речі.

- Як цікаво! - Рука Грегора поповзла в бік бластера.

- Хапаю речі, іменовані Річард Грегор, - весело і нехитро продовжувало чудовисько, - і поїдають зазвичай у шоколадному соусі.

Чудовисько протягнуло Грегору бляшанку, і той прочитав на етикетці: «Шоколад" Смига "- чудовий соус до Грегора! Арнольда і Флінна ». Пальці Грегора зімкнулися на бластер. Він уточнив:

- Так ти мене з'їсти має наміру?

- Безумовно, - запевнив Хват.

Але Грегор встиг заволодіти зброєю. Він відтягнув запобіжник і відкрив вогонь. Прошивши груди хвата, заряд обпалив підлогу, стіни, а заодно й брови Грегора.

- Мене так не проймеш, - пояснив Хват, - надто я високий.

Бластер випав з пальців. Хват схилився над Грегором ... - Сьогодні я тебе не з'їм, - попередив він.

- Не з'їси? - Видавив із себе Грегор.

- Ні. З'їсти тебе я маю право тільки завтра, першого травня. Такі умови. А зараз я просто зайшов попросити тебе про одну послугу.

- Який саме?

Хват запобігливо посміхнувся.

- Будь розумником, поласуй хоча б п'ятою яблук, добре? Яблука надають такий дивний присмак м'ясу! З цими словами смугасте чудовисько зникло .... »

«.... Після вечері він приліг на ліжко і тільки склепив повіки, як почув делікатне покашлювання.

- Привіт, - привітався Хват - Ракова Шейка. Персональна, глибоко інтимна галюцинація повернулася з гастрономічними намірами!

- Привіт, друже, - радісно відгукнувся Грегор, не зазнавши навіть тіні страху або тривоги.

- Яблучка-то підживили?

- Ох, пробач. Випустив з уваги.

- Ну, не біда. - Хват старанно приховував свого розчарування. - Я прихопив шоколадний соус. - Він взболтнул бляшанку.

Грегор розплився в усмішці.

- Іди гуляй, - сказав він. - Я ж знаю, ти всього-на-всього плід моєї уяви. Заподіяти мені шкоди ти безсилий.

- Та я й не збираюся завдавати тобі шкоду, - втішив Хват. - Я тебе просто-напросто з'їм.

Він наблизився. Грегор зберігав на обличчі усмішку і не рухався, хоча Хват на цей раз виглядав аж надто м'ясоїдно. Хват схилився над ліжком і для початку куснув Грегора за руку. Схопившись з ліжка, Грегор оглянув нібито укушену руку На руці залишилися сліди зубів. З ранки сочилася кров .. взаправдашняя ... його, Грегора, кров.

Грегор шмигнув до дверей. Хват перегородив йому дорогу Зціпив в потужних лапах і припав до шиї.

Чарівне слово! Але яке ж?

- Альфойсто! - Вигукнув Грегор.

- Не те слово, - сказав Хват. - Будь ласка, не смикатися - Регнастікіо!

- Нетушкі. Перестань брикатися, і все пройде, не буде біль ... »

3. Головна частина

Анжела була цього вечора вдома. Тому що йти їй було рівним рахунком нікуди. Та й не з ким ... Не те, щоб вона була не затребувана в свої тридцять з невеликим і обділена чоловічою увагою при її помітною зовнішності і апетитному тілі: пухкенька фарбована блондинка середнього зросту з гарненькою голівкою, покритою від природи кучерявими русявим волоссям, вміло пофарбованими в пшеничний відтінок, великими сірими очима, обрамленими довгими пухнастими віями, маленьким милим кирпатим носиком, пухкими щічками, округлим підборіддям поки що без другого підборіддя, чистої свіжої доглянутою шкірою без поки ще видимих ознак зморшок. Її голівка лежала на стрункій шийці на апетитному тілі з округлими плечима, з маленькими гладкими ручками, великий пружною грудьми, розпирала простенький коротенький домашній халатик.

Досить таки струнка ще талія вінчала пишні стегна Анжели і злегка округлий вже мягенький животик. Стрункі довгі ніжки з трохи повними і сильними литками спокусливо виглядали з-під халата дівчини, що зручно розташувалася на диванчику своєї миленький квартирки. Анжела з нудьгуючим виглядом втупилася в телевізор з черговим нескінченним серіалом і неквапливо роздумувала як вбити цей нудний, довгий вечір її самотності.

Усі попередні її кавалери якось позапланово розчинилися, а нових не намічалося. Вона тяжко зітхнула, шкодуючи про свою незавидною долі бути ще якийсь час іграшкою і забавою для чоловіків. Тих, хто шукає необтяжливих зв'язків на стороні або закоренілих холостяків, не збираються будувати з нею серйозних стосунків. Молодість пройшла, скоро пройде і жіночна привабливість, а далі світить сумовите самотність старої нікому не потрібною діви. ..

Її думки були раптом перервані найнесподіваніших чином: Перед Анжелою спорудила якась постать.

Анжела повільно підняла погляд. Хтось, що стоїть перед нею, досягав трьох метрів у висоту, майже впираючись головою в стелю е єї так високою кімнати і був схожий на людину але тільки з крокодилячої головою. Тулуб у нього мало малиновий забарвлення з поперечними вишневими смугами. В лапі чудовисько стискало здоровенну коричневу бляшанку.

- Привіт, - привіталася вона.

- Привіт, - сказала Анжела, заковтнувши слину. - Як тебе звати? - Запитала вона зі спокоєм можливим хіба тільки в стані сильного шоку.

- Я Хват - Ракова Шийка, - здалося чудовисько. -Хапаю всякі речі.

- Як цікаво!

- Хапаю речі, іменовані Анжела, - весело і нехитро продовжувало чудовисько, - і поїдають зазвичай у шоколадному соусі.

Чудовисько протягнуло Анжелі бляшанку, і та прочитала на етикетці: «Шоколад" Смига "- чудовий соус до Анжела, Аллам і Маргарита». Пальці Анжели вп'ялися в оббивку дивана. Вона уточнила:

- Так ти мене з'їсти має наміру?

- Безумовно, - запевнив Хват.

- Прямо зараз? - З солодким жахом ледве прошепотіла Анжела

- Сьогодні я тебе не з'їм, - попередив Хват.

- Не з'їси? - Видавила з себе дівчина.

- Ні. З'їсти тебе я маю право тільки завтра, першого травня. Такі умови. А зараз я просто зайшов попросити тебе про одну послугу.

- Який саме?

Хват запобігливо посміхнувся.

- Будь розумницею, поласуй хоча б п'ятою яблук, добре? Яблука надають такий дивний присмак м'ясу! З цими словами смугасте чудовисько зникло ....

Анжела залишилася в кімнаті на самоті, не в силах перевести від пережитого страху дух. Напевно їй це все привиділося. Такого просто не могло бути!

Вона в сум'ятті провела решту вечора і лягла спати, забувши близько півночі тривожним сном, наповненим незрозуміло солодкими передчуття, лякають і тягнуть її. Дивна знемога наповнювала її тіло, коли її уява послужливо підносило її внутрішньому погляду картини одна інший завлекательное і збуджуючі: ось Хват розкриває свою жахливу, пащу нависаючи над нею, ось її тіло, спокусливо зігнувшись, виявляється в пащі, ось страшні зуби хвата впиваються в її тремтяче від солодкого жаху і жадання тіло, пронизуючи його сладостной болем, переповненій непередаваним насолодою, у порівнянні з яким самі почуттєві моменти її досить багатою інтимного життя здаються просто блідими тінями ....

На ранок Анжела прокинулася досить пізно з відчуттям дивного збудження і піднесеності всередині її тіла, хоча сон її не можна було назвати спокійним. Однак незрозуміла діяльна енергія наповнювала всю її. «Сьогодні 1 травня - по справжньому святковий день!» - Промайнуло в голові Анжели. Всі вчорашні вечірні події та нічні бачення не виходили в неї з голови. Вона нашвидку випила чашку кави, одяглася і вийшла на вулицю прогулятися, вдихнути солодкий весняний повітря наповнене гаром пилом великого міста.

У піднесеному настрої передчуття свята Анжела швидко дійшла до найближчого маркету, купила там кіло найкращих яблук і відправилася додому. Удома вона знімання пару яблук, потім помилася у ванній під душем. Висушила голову і поклала свої розкішні кучеряве волосся в хитромудру високу зачіску, закріпивши всі неслухняні пасма різними шпильками і шпильками. «Щоб у пащі вистачить не розтріпалося» - весело подумала вона.

Після цього вона з апетитом доїла яблука і почала приводити себе в порядок. «Готувати себе до вживання» - знову з приємним усмішкою промурликала Анжела, як би пробуючи на смак ці слова, наповнити її трепетом передчуття. Вона до цих пір не знала, привиділося їй всі вчора ввечері чи ні, але із задоволенням готувала себе до чогось незвичайного і лякаюче хвилююче-сладостному. Старанно і акуратно нанесла на своє разрумянівшееся від збудження особа яскравий макіяж злегка тремтів від хвилювання пальцями, критично оглянула вийшов результат у дзеркалі: тіні на століттях, тональний крем, густі видовжені туш вії, наведені стрілками великі очі дивилися зазивають манку і загадково, яскрава помада на заклично усміхнених губах. Загалом все добре - їй сподобався результат.

Повз такої дівчини справжній чоловік не пройде, але їй не потрібен був чоловік - вона хотіла справити враження на іншого ... Одягнувши на своє чисто вимите тіло, переповнене знемогою, найкраще еротична білизна, яке тільки було в неї - мереживні чорні ліфчик і трусики, майже нічого не приховують під своєю прозорою тканиною, милують тіло Анжели, вона млосно потягнулася випроставшись на весь зріст перед великим дзеркалом. Потім дістала пару чорних панчіх-сіточок в дуже дрібну сітку і натягнула їх на ніжки, розправивши і прикріпивши до своїх апетитним ляжечкам липучки пояса панчішкою якомога вище.

Так щоб всі її стрункі довгі ніжки були обтягнуті чорною сіточкою панчіх. Потім дістала з коробки свої найкращі вихідні чорненькі туфельки на платформі і височенному тонкому п'ятнадцятисантиметрової підборах і взула їх, відразу возвисившись на висоту підборів над підлогою і відчувши як її і так не обвислі попка апетитно округлилася і хвилююче підвелася під чарівним впливом високих підборів. Оглянувши себе в дзеркало, що стоїть у повний зріст, вона посміхнулася сама собі, дуже задоволена своїм апетитним виглядом.

Її очі блищали від збудження. А на щічках грав красивий яскравий рум'янець почуттів, що її хвилювання. «Ну ось я і готова! І скільки ще тебе чекати, мій ненаситний глотателі? »- Тільки промайнула думка в її голові, як вона почула делікатне покашлювання.

- Привіт, - привітався Хват - Ракова Шейка. Персональна, глибоко інтимна галюцинація повернулася з гастрономічними намірами!

- Привіт, друже, - радісно відгукнулася Анжела, не зазнавши навіть тіні страху або тривоги.

- Яблучка-то підгодувати?

- Звичайно! Цілий кілограм!

- Чудово. - Хват не приховував своєї радості. - Я прихопив шоколадний соус. - Він взболтнул бляшанку.

Анжела мило посміхнулася йому.

- А можна обійтися без соусу? - Запитала вона - Подивися, як я постаралася приготувати себе до вживання - ніжно проворкувала вона витонченим вигином тіла повертаючись перед ним на каблучках - Мені здається, тут соус буде зайвим з естетичних. Я і так солоденька! Правда ж, Хватік?

- Мабуть що, - погодився той відставляючи банку соусу в сторону.

- Ти ж не зробиш мені дуже боляче, правда? - Запитала Анжела, вся тремтячи від збудження.

- Та я й не збираюся завдавати тобі біль, - втішив Хват. - Я тебе просто-напросто з'їм.

Він наблизився. Анжела зберігала на обличчі усмішку і не рухалася, хоча Хват на цей раз виглядав аж надто м'ясоїдно. Хват схилився над нею та для початку куснув Анжелу за руку. у На руці залишилися сліди зубів. З ранки сочилася кров .. взаправдашняя ... її, Анжели, кров. Анжела ахнула від несподіванки, коли її руку пронизав раптом незвичайна і солодка біль.

Хват стиснув у потужних лапах її тремтяче тіло і припав пащею до шиї.

- Будь ласка, не смикатися, і все пройде як треба, не буде боляче! - Рикнув він утробно роззявляючи величезну метрову пащу, засіяну великими гострими зубами.

- Добре, - ледь чутно прошепотіла Анжела, вся здригається від наростаючого збудження, в поспіху розстібаючи тремтячими руками ліфчик і відкидаючи його собі під ніжки, - почекай, ще трусики тремтячим голосом сказала вона, маючи на увазі, що хотіла б ще зняти перед пащею хвата трусики в імпровізованому сеансі прощального стриптизу, але цієї ідеї не судилося втілитися в життя - Хват нагнув голову, опускаючи на її тіло Серхі свою розкриті пащу і стискаючи її в пащі по самі стегна. Його зуби зі смаком соковито вп'ялися в тіло Анжели, наповнивши її гострої ваготою.

- Ах! - Тільки й встигла сказати вона, коли Хват ривком підняв пащу, стрімко піднімаючи тіло Анжели вгору, так що її напружені ніжки виявилися під стелею, майже торкаючись його каблучками туфель. Тіло Анжели від голови до стегон було в пащі хвата, овівається жарким диханням із зіву його темній глотки.

- Ам! - Лунко ковтнув Хват, стрімко розтискаючи і стискаючи в зубах тіло Анжели, що встигло впасти в його горлянку по самі стегна. Тепер у пащі хвата стирчали тільки ніжки Анжели, обтягнуті чорною сіткою панчіх і взуті в туфельки на платформі на високому тонкому каблучку, а верхня частина тіла Анжели вже зникла в ненаситної глотці чудовиська. Ще один ковток - і ось ніжки дівчини зникають в пащі, похитуючи наостанок цьому світлу каблучками туфельок. Хват захлопує пащу, куди зникло тіло Анжели, сито сригівая і задоволено потираючи роздуте від ситного обіду черево і зникає так само раптово, як і з'явився, залишаючи порожню кімнату з самотньо валяються на підлозі чорним мереживним ліфчиком .

0

3

Я навчався у дев'ятому классе.Моей класною керівницею була моя мама.Она була вчителькою і викладала алгебру.Моя мама була молода і красива, але одінокая.Она красиво одягалася, любила високі каблукі.Моя мама дуже подобалася моїм однокласникам і вони часто між собою обговорювали її ...

Одного разу ,5-го жовтня, на День Вчителя, троє моїх однокласників прийшли до нас додому з квітами, цукерками і вином-привітати мама з професійним праздніком.Оні були лідерами в класі і нерідко били мене, я їх сильно боялся.Оні були в два рази більший за мене .. Але мама пустила їх і покликала за стіл.

Поставили святкові частування і селі.Випілі по келиху вина, потім ще і запитали маму, чи можна з нею потанцевать.Мама погодилася і пішла в зал ставити музику.Тут я побачив, що знову наливають вино і мамі в келих ллють сильний возбудітель.Я читав , що від кількох крапель такого зілля настає сильне бажання, а мамі налили третину пузирька.Мне сказали, що якщо я відкрию рот, то мене сильно отделают.Потом мамі насипали якийсь порошок.Я зрозумів, що це психотропний засіб.

Мама прийшла і предлжілі тост перед танцамі.ми випили, Я сподівався, що мама відчує, але немає ...

З мамою танцював Женя-найсильніший з цієї троіци.Сперва танцював нормально, потім його рука опустилася нижче поясніци.Мама злегка відвела:-Що ти собі дозволяєш?

-Вибачте, я випадково ...

Було помітно, що мама почала червоніти і частіше дишать.Она трохи потанцювала, але мабуть не зрозуміла, що з нею відбувається і сказала:-Повеселіться тут трохи без мене, а я вийду на балкон у спальні і подихаю і потім до вас повернуся.

Вона пішла, а через хвилину Женя пішов за нею.

Картина, яку я незабаром побачив, шокувала мене! Мама стояла на ліжку на колінах і руках, а Женя піднявся на неї зверху і трахкав!

Величезний бугай трахкав мою мініатюрну маму, ми втрьох дивилися з-за двері.Потом він перевернув її на спину, сам заліз вище і став пхати їй величезний член в рот.

Він гвалтував маму близько години, потім він видихався і його місце зайняли друзья.По черги, вони втрьох трахкали її всю ніч, знімали на відео і попередили, що якщо це спливе, то відео буде в інтернеті.

0

4

Я тоді був маленький і жив з мамою в 3-х кімнатної квартіре.Мама-молода, самотня, тендітна жінка не могла ні з ким зійтися, в силу поганого характеру.

... Одного разу мамина знайома залишилася без житла і попросила маму пустити її пожити у нас деякий время.Мама знала її мало але пошкодувала і відвела їй кімнату-все одно веселіше, мовляв, буде.

Мамину знайому звали Тамара, вона була більша мами, висока, большегрудая.Работала наглядачем у жіночій в'язниці.

Спочатку все було добре-вони весело спілкувалися, але потім мама почала помічати, що Тамара дивно поводиться: намагається зайти у ванну, коли мама миється, або вночі заходить що-небудь запитати, коли мама засинає, причому одягнена в інтимні панчохи.

Потім дивацтв стало більше-мама стала помічати, що в її кімнаті, під час її відсутності відбуваються зміни в речах-лежать по-другому.Мама стала бояться Тамару спочатку, а потім, з подивом для себе стала представляти, як Тамара її гвалтує і підпорядковує . Мама стала її уникати, але Тамара, немов щось відчувши, почала поводитися нахабно.

Мама з інтересом почала дивитися лесбійське порно з домінуванням і одного разу Тамара застукала її за цим заняттям.

Час було десь близько півночі і мама поставила диск з лесбі фільмом.Она швидко порушила і лежала без ковдри в одних еротичних панчохах і мастурбировала, раптом несподівано увійшла Тамара.

-Це що таке?-Тамара виходила в туалет, тому теж була в одних панчохах і халаті, але почувши приглушені характерні звуки, увірвалася до мами-порнуху дивишся?

-Вибачте ...- мама була вражена того, що відчуває себе як провинилася школярка і як слабо і винувато звучав її голос.-Цей диск мені дали, мабуть, помилково, я вже хотіла його вимикати ...

Мама швидко схопила пульт, вимкнула фільм і, затиснувши, кинулася до стільця, на спинці якого висів халатик, при цьому червоніючи і сильно бентежачись.

-А чому ти в панчохах?-Голос Тамари звучав, як звучить голос прокурора на допиті, примушуючи маму ще сильніше стиснутися.

-Вибачте ... Я просто вдягла поміряти ...- її серце оглушливо калатало.

-Ну, гаразд ...- Тамара вийшла з кімнати.

Мама погасила світло й лягла під ковдру, уривчасто дихаючи від страху і возбужденія.Через 10 хвилин знову прийшла Тамара.Свет вона не включила, а відразу пройшла до ліжка мами.Мама прикинулася сплячою, боячись дихати і тремтячи від страху і дикого збудження, дивлячись на Тамару крізь тонкі щілини ресніц.Тамара була в одних панчохах.

Вона підійшла до ліжка, нахилилася і засунула руку під одеяло.Погладіла мамине стегно і, раптом, різко скинула з мами ковдру.

-Чому до цих пір в панчохах?-Грізно запитала Тамара.

-Вибачте, але чому я повинна перед вами отчітиватся?-Тремтячим голосом запитала мама.Тамара вліпила їй сильний ляпас.

-Тому-що тепер я твоя Господиня, зрозуміла! І ти будеш звати мене Пані або Господиня, ясно?

-Так, Пані!-Мама сильно боялася, Тамара була набагато більше її.

-А тепер лягай у ліжко і рухайся!

Мама беззаперечно подчінілась.Тамара лягла рядом.Мама боязко дивилася на її потужні стегна.

-Ти з сьогоднішнього дня будеш називати мене на ви, зрозуміла?

-Як скажете, Господиня ...- голос мами тремтів.

Тамара поклала руку мамі на лобок, мама від хвилювання зрушила ноги.

-Вибачте ...- мама тремтіла від збудження і страху, Тамара повернулася, взяла його руку мами і поклала собі на внутрішню сторону стегна.

-Відчуваєш, яка я сильна?-Запитала вона.

-Так ...- видавила з себе мама.

Тамара стала на лікті і коліна і залізла на маму, взяла руками її голову і, наблизившись увібрала її губи своімі.Обхватіла її стегна своїми і сжала.Рукой стала пестити мамині груди ...

Потім сіла на обличчя мами і скінчила, а разом з нею скінчила мама.

З тих пір у нас Тамара стала головною ..

0

5

Мама багато років листувалася по інтернету з жінкою, яка жила в іншій області.Мама була ще молода, але так вийшло, що жила сама в 2-х кімнатній квартіре.Однажди подруга мами по листуванню, її звали Олена, написала мамі, що їй запропонували хорошу роботу в нашому місті і попросила маму пожити у неї, поки буде вирішуватися питання з обменом.Мама була рада новим зустрічам і бощенію і з радістю погодилася.

Олена виявилася високою, великої жінкою зі світлими, фарбованими волосамі.Оні приїхали на квартиру, мама показала Олені кімнату і ввечері вони відзначили знайомство ..

Дивацтва почалися вже на следущий вечер.Елена, проходячи повз маму як-би випадково відкривають підлоги халатик і мама бачила, що вона була в білих інтимних чулках.Мама була трохи здивована, коли в неї солодко кольнуло внизу жівота.Она стала мимоволі смущатся свою квартирантку . Олена навпаки стала більш впевнено і владно себе вести.

Через тиждень Олена зовсім звикла і стала вести себе як господиня.

До мами в кімнату стала входити без стуку ...

Мама з подивом зрозуміла, що боїться Олену і в той же час вона відчувала збудження від свого страху.

Одного разу Олена увійшла до мами в 11 вечера.Мама лежала на ліжку в чорних еротичних панчохах, дивилася лесбійське порно і мастурбіровала.Когда Олена увійшла, мама сильно збентежилася, швидко вимкнула пультом телевізор, затисла однією рукою промежину, а інших грудей, сильно стиснула ноги, зігнуті в колінах зніяковіло пробурмотіла:-Вибачте ...

Олена запитала:-А що це ти дивишся?

-Та так, нічого-Мама була червона від збентеження-Просто телевізор ... Я вже хотіла спати лягає ...

-А чому в панчохах?-Олена пильно дивилася на маму.

-Так, так ...- Мама не знала, що їй відповісти.

Олена взяла пульт від телевізора і включіла.На екрані одна жінка гвалтувала іншу.

Мама несміливо запитала:-Олена, а чому ви тут господарювали?-Вона від хвилювання вдруге назвала Олену на ви ...

-Не Олена, а Олена Сергіївна!

-Добре-Мама не знала куди подітися, гостя її застукала.

-Рухайся!-Олена розкрив халатик і по-хазяйськи взявши пульт, лягла поруч з мамой.Мама лежала, боячись поворухнеться.

Вони якийсь час мовчки дивилися фільм.Постепенно напругу з мами стало спадати, як несподівано вона відчула руку Олени Сергіївни у себе па лобку .

0

6

Костян: Тепер ти повністю моя ?))))

Таня: ну так

Костян: Що на тобі надіто?

Таня: на мені блузочка з глибоким вирізом. на стільки глибоким, що видно краєчок соска. облягає спідничка, настільки коротка, що її майже немає

Костян: Ми знаходимося на кухні і ти наливаєш нам чай. Поки ти наливаєш, я підійшов до тебе і впритул притулився з тебе ...

Провів руками від плеча, до попочкі і вгору назад ... і ніжно взяв твої груди .... При цьому цілуючи шийку, вушко ...

Таня: ну що ти робиш? так же не можна!-сказала я, не повертаючись. я відчуваю напругу в твоїх штанах. гуркіт струму проходить по моєму тілу

Костян: Я не відступаю від свого наміру ... Я продовжую пестити твої груди, повертаю твою голову настречу до мене і починаю тебе ніжно цілувати ...

Таня: ні. цілувати не треба! це правило! я, прікусивая свою губу і грайливо посміхаючись, засовую свою руку до тебе в штани. ТОВ!! як там все напружене!

я беру в руку вже затверділий член і починаю його пестити

Костян: ММММММ ..... мені це безумовно подобається ... я знімаю з себе штани, щоб тобі було зручніше ... А сам пріподаю до ство розкішний і пишних грудей, починаю пестити я зичком сосок і також моя рука поподают до тебе під спідницю ...

Таня: знову гуркіт струму по всьому тілу .... від розуміння, що цього робити не можна, я ще більше збуджуюся ... відчуваю, що моя кицька починає змочіться ... я закидають голову назад ... однією рукою знімаю з тебе футболку ... інша продовжує пестити член ..

Костян: Я починаю цілувати цейку, грудей, знімаю з тебе блузку ...

Таня: я трохи відштовхую тебе від себе ... дивлячись на тебе з під довгих вій, повільно опускаюся на коліна. ... ніжно коса кінчиком мови твоїх затверділих сосків ... живота ... проводжу мовою навколо пупка ... ось він ... перед моїми очима ... який він болшой і міцний ....

Костян: що ти з ним зробиш, моє сонечко? ...

Костян: опиши ...

Таня: мммм ... я пріподнімаю член і торкаюся кінчиком мови твоїх яєчок ... ніжно проводжу по ним мовою ... твоє тіло тремтить .. ти тихо стогне ...

адже це так приємно ?!.... я проводжу кінчиком мовою по яєчок і повільно піднімаюся їм по стовбуру члена до самої головки ... я беру її в рот і занурюю

глибоко ... глибше .. Даа ...

Таня: починаю повільно рухати його в роті ... дренажних посмоктуючи ... облизую .. слина стікає по стовбуру на яєчка .... Даааа .. її треба зібрати ... я знову облизую яєчка ... беру одне в рот .... ооо ... Каак тобі це подобається .... ти глибоко і голосно дихаєш ....

Костян: Даааа !!!!!!!!!!..... ммммм .... мені це страшенно подобається! Ти моя Кудесниця!! ще мінути5 такої казки і я вирішую також і тобі принести задоволення .... Я піднімаю тебе з колін і сажу на стіл поряд з раковиною ... розсовую ніжки ...

Костян: Слегонца дую на твою кицьку, цілую твої Ношк починаючи з колін ... підходжу все ближче до заповітного місця ... тихо коса твого клітора, потім ще, ще, і ще ... після починаю все сміливіше і сміливіше водити мовою по клітора, губок, що досліджує в твою печерку як можна глибше і верчу мовою в ній ...

Таня: Ооооо ... як приємно ... я вся в соку ... я кладу свою руку тобі на голову, ніжно притискаючи її до себе ... тихо постогнував .. руки стискаються в кулаки до болю .... я ледве ужержіваюсь на столі однією рукою тримаючись за шафка ... засунь мені палець ... два ... три ... всередину .... рухай ними ....

клітор-ось головне задоволення .... мої очі закриті ..... я кусаю губи ..... насолоду .....

Таня: я кінчаю ... дааааа ..... бурхливо ... моє тіло вигинається .... потім стискається ... знову вигинається .... я встромила нігті тобі у спину ... кайффффф ....

дааа .... на зупиняйся ..... ще ..... дааа .... я вже майже кричу від задоволення ...

Таня: увійди до мене ......

Костян: я встаю з колін, але перш ніж увійти до тебе я на чину тобі мастурбувати своєю голівкою! ... зрідка входячи в тебе на довжину головки ...

Таня: так ....

Костян: так триває не довго, так як я сам вже хочу бути в тобі! ... я входжу в тебе з силою на всю дину, потім виходжу, знову входжу і знову повністю виходжу ...

Таня: знову струм .... по всьому тілу .... давай глибше .... сильніше .... швидше .... ще ... ще .... Даааа .... я обіймаю ногами твій торс ..... рука на твоїх грудях .... нігтями вонзівшсь в шкіру .... рот відкритий ..... на кожен твій рух з рота виривається стогін .... Даааа .... давай ...

Таня: увійди до мене ззаду ... на колінах ...

Костян: тоді я беру тебе на руки і несу в спальню ... недбало кидаю на ліжко й кажу, щоб ти встала раком ...

Таня: я встаю на рак .... сік стікає по нозі ... прогинає спину .... Увійди в мене різко .... візьми мене за волосся однією рукою .... інший за плече .... давай .... сильніше ...

Костян: я входжу в тебе грубо, сильно і як можна глибше не церемонячись з тобою ... Танечка, ти просто чудо! , Кажу тобі з перебив диханням ...

Таня: не називай мене малям .... притисни мою голову за волосся до ліжка. ... руку на спину .... я стискаю раками простирадло .... закушують зубами підодіяльник .... мені майже нічим дихати ... я майже кричу .... так ... сильніше ... візьми мене ... ще ..... мені класно .... давай .... да ....

Костян: Я відкидаю тебе на постіль, виходжу із спальні і заходжу з мотузкою і ременем ... Верьовкою я пов'язую тобі руки за спиною, а ремінь надягаю як нашийник ... кладу тебе вниз животом, пріподнімаю попку і починаю тебе дерти за котячий як останню повію !.... час від часу піднімаючи тобі голову своїм повідцем ...

Таня: Ооооо .... які ми активні ..... да .... стогони .... я кінчаю .... ще ... ще ....

Костян: рано кінчати, я відчуваючи це вихо з тебе становл тебе на коліна і притягую тебе до свого члена ... сси ...

Таня: ммм .... який він напружений .... от от закінчиш .... тримай мою голову за волосся .... іншою рукою за підборіддя ... рухайся ... я тільки встигаю перекладати подих, коли ти витаскаваешь його з мого рота ....

Костян: я несамовито маю тебе в рот ... витаскіаю його час від часу з рота, щоб відразу не скінчити, шмагаючи їм тебе по щоках і губах, а ти жадібно намагаєшся його схопити назад ...

Таня: Даааа ..... давай .... я теж хочу .... кинь мене на спину .... візьми мене ..... Даааа.

Таня: .....

Костян: Я кінчаю тобі в рот, але ти не скінчила і я кидаючи тебе на ліжко починаю гвалтувати якомога сильніше ......

Таня: мммм .... смак сперми .... така гаряча .... я ковтаю її ... тримай мої руки над моєю головою ... ось він .... давай ... ще чуть чуть ....

НЕ останавівайся .... да .... да .... да ..... ааааааа .... я кончілаааа .... я згинати як змія ... моє тіло тремтить ..... потоки електрики пронизують все тіло .....

Таня: кайфффффф ....

Таня: піхва пульсує .....

Таня: стискаючись і розслабляючись ....

Таня: тіло обм'якло .....

Костян:))))

Таня: дихання часте ..... я обіймаю тебе .... ніжно гладжу по спині ....

Костян: це було щось)))

Костян: Вірт сподобався?

Таня: ти закінчив?

Костян: так))))

Таня: ну незвично так ....

Таня: письменницький талант потрібен )))))

Костян: поки, я на роботу)))

Таня: тобі було добре?

Костян: так)

0

7

Міла:
від насолоди в мене вириваються стогони

Ю:
Ваууу ..... я глибоко цілу тебе .. особливо ніжність мови н акліторе відчуваєш ... пальчик всередину глибше увійшов .... солодкі відчуттям ятвоі ... виривається стогін насолоди і ти стогнеш приємно а я ще сильніше язичком кісуню цілу і клітор облізую ... пальчик всередині ходить туди сюди ... глибоко ....

Міла:
я вся горю від твоїх ласк .... кісуня хоче спробувати на смак твого короля .... встромив його в мене ...

Ю:
ммм плавно плавно плавно входжу королем в кицьку .. там так мокро що він прямий ковзає усередину сам проситься туди глибоко всередину ... ось він вже своїми 17 см повністю поринув у тебе і кульки мої ніжно пестять твої губки ... ммм ... я в тобі ....

Міла:
я охоплюю твоє гаряче мускулисте тіло ногами і ми починаємо рухатися у такт ... встромляє його глибоко, що трохи покрикувати від неземного насолоди ..

Міла:
ебі мене ... я твоя вся

Ю:
мм суперськи .. я встромляв кожного разу його глуьбже і глибше і глибше ... ммм ти покрикувати навіть ... від болю легкої та насолоди ... ебу тебе глуюбоко і жостко .... в такт ... слизько там внизу ... кицька вивертається .. я витягаю член - поплескував п окіске, тру клітор головкою ... тут ти пріподимаешся .. жадібно пріжадно в рот його взяв а - смокчеш глибоко смокчеш .. слюні течуть подюорожок на живіт і снів аложішся і я знову вганяю його тебе і ебу!! жостко! і глибоко! ... перевернув тебе н ажівот і засаджено у попочку попередньо плюнувши і взявши Муціі сколькзой з кицьки і увійшов всередину попки .... воджу туди сюди ти СНВО астонеш потім втисківаю і вганяю в кицьку - ебу жостко .. знову в попку ... і так поспіль раз 25 ....

Міла:
про .. боже я ридаю від насолоди ... так як у мене немає сил тебе чинити опір .... я вся твоя ..... я починаю кінчати ... ти все продовжуєш мене ебать сильно, пристрасно ....

Ю:
сильно сильно аж так що ти починаєш сіпатися конвульсивно і стискати ноги але ятебя ебу і Неда тобі стиснути ти починаєш закінчувати і стогнеш навіть плачегь .. я входжу глибоко так щоб тебе аж кицька вибухнула соком білим і мокро мокро стало раптом ... член весь у твоєї мастилі ти скінчила ... я ще продовжую тебе ебать .... .. Втисківаю і пар уфрікцій в очко ... ти скрикує від задоволення яи дергаешся і я снів а в кицьку ебу ...

Міла:
тут я виймаю з кицьки короля і беру в рот .... починаю його смоктати .. трохи покусуючи ... масажуючи твої яєчка ...

Ю:
ммм яєчка мм приємно лоскотно ... ти скінчила мм кицька вся слизька ... т ипосасуешь і гладиш яєчка кульки і цілуєш їх ... і тут у мен яподходіт друга хвиля сперми .... відкривай РОТ !!!!!

Міла:
я жадібно заковтують її .. продовжуючи смоктати твого короля ...

Міла:
у мене трусики мокрі ...

Ю:
сперма витікає з нього цівкою на твій язичок, губки наркашенние красиві липкі солодкі ... тече по щоках ... ти злизуєш і палчьікамі прибираєш і в ротик обсасуешь і снів аголовку лижеш і цілуєш і заковтувати його до кореня ... водиш їм по щоках і губах своїм і носик і снів агубкі обхоплюють його і зціджують останню крапельку яку ти сцеловуешь і ковтаєш і ніжно цілуєш мій животик і яєчка .. при цьому потираючи свій клітор і губки кицьки слизькі ...

0

8

Ю:
офегеть ... ммм ... ззаду уф .. із задоволенням би прям щас .... потерся б і массажік зробив а потім королем потерся щоб кицька змокла ....

Міла:
стоячи, прикольно і несподівано

Ю:
д а ... прецтавляю ... попчку твою пружну гладжу і розсовую сідниці мммммм ти мокра .. мм ... попочка уф ... гладжу кицьку і попу .... ммм розгортаю тебе і лижу кицьку гладеньку ...

Міла:
о-о-о ах)

Ю:
ти мого короля просто пердставь що він у твоїх руках або ти його в ротик взяла й жадібно присмоктуєш

Мілан:
покусують ... заковтують цілком по саму горлянку тримаю в руці, відчуваю як він пульсує ...

Ю:
так так так ... пульсує і волого зі слиною входить в ротик дістаючи до дна гортані ... твій липкий язик його облізует і голівку а долонька твоя злегка стискає мої кульки і хоче швидше сперму дістати в ротик уффф

0

9

Здравствуйте мене звуть арина і мені 34 року.У той день я їхала від подруги з її дня народження у таксі, на мені була коротка спідниця і колготи в тонку сітку, хоча я і ЗЛЕГКА повна але такий одяг дуже люблю. Так само на мені була сорочка з розстебнути 3 гудзиками (все тому що сексу з чоловіком у мене не було близько місяця я вирішила що на той день народження я на зло йому з ким небудь це саме і в таксі забула їх застебнути)

Ну так от, коли ми під'їхали до будинку, а жили ми на виїзді з міста я раптом зрозуміла, що забула сумку у подруги і сказала що зараз подзвоню в домофон і чоловік спуститься з деньгамі.Но не тут то було, його чомусь не було дома.Я в шоці повернулася в таксі, таксист дивився на мене з виразом типу навіщо їхати якщо грошей немає.

Тут я зрозуміла що робити нічого (хоча сексу я вже не хотіла) ах так от дура забула про день народження щось розповісти! Хоча тут цікавіше але все же.там ближче до кінця коли всі були вже синіми крім мене та сина подруги, йому було начебто б 20 чи 21 я покликала його на кухню курити, той сказав що не курить але я попросила просто скласти компанію бо все вже майже спали, лише іменинниця їли їли стоячи на ногах намагалася дійти до ліжка.

і коли ми сиділи на кухні я коли курила відверталася що б не дихати на нього і де те на половині сигарети впустила її спеціально й нахилилася за нею жопою до нього, той зробив вигляд що не звернув уваги на мою задніцу.но за його ширінки було видно що у нього злегка підвівся.

Я запитала у нього "я сьогодні сиділа за вашим комп'ютером і побачила просто величезну колекцію порно, навіщо тобі стільки?" Він сильно збентежився а я посміхнулася сказавши що буду мовчати про це, при одному умов конечно.Он відразу ж сперечався при якому.

Я розсміялася і сказала що йому це буде тільки приємно, і все що йому треба це лише зараз на кухні отиметь мене! Він був у шоці і природно согласілся.так на кухні я стояла на рак животом на столі а він мав мене в мою кицьку, через хвилин 30 мені в голову прийшла ідея! Тут на дні народженні була одна дівчина! Я її дуже не любила тому що вона завжди хвасталать своєю кар'єрою життям і так далі але сьогодні була в мотлох п'яна.

Я сказала хлопцеві щоб він прікрашал (я вже 2 рази скінчила як не дивно) і в мене нову умову. Він здивувався але робити йому було нічого. Ми пішли в кімнату де вона спала, я її розділу, взяла камеру і попросила хлопця її трахкати поки та у відключці.

Він мав її хвилин 15 і вона навіть не намагалася прокинутися й отримувала задоволення, не знаючи що її снімают.Потом ми знову пішли на кухню і продолжілі.На наступний день я відправила їй запис, та була в шоці! Вона побігла до хлопця пізнавши його, але її чекав сюрприз, я була там раніше і щоб цей запис не потрапила до інших і її чоловікові їй знову довелося йому отдаться.потом ми з ним знову опинилися в одному ліжку (мабуть в такому віці хлопців залучають дорослі жінки та ще й з такими формами)

Так от повернемося таксі.

Я страсним поглядом подивилася йому в очі і відразу ж на ширінку. Той не довго думаючи посміхнувся і сказав що мовляв давай не у дворі і від'їхав кудись ближче лісі хоча вдома там ще билі.я розстебнула його ширінку, приспустила труси і почала смоктати його член, спочатку голівку потім наполовину потім подрачівал, він взяв мою голову і став насаджувати глибше що аж волоски залишалися у мене в роті, смоктала я йому хвилин 25 час від часу подрачівая, але він не закінчував.

Я зупинилася і сказала що може вистачить, на що він відповів "сси сучка поки я тебе не відпущу, будеш моєю до завтра!" Я злякалася і хотіла втекти але він схопив мене і дістав ніж, приставив до моєї грудях 4 розміри і сказав що відріже якщо буду рипатися.

Я була в шоці але розуміла що виходу нет.он витягнув мене з машини і відвів до багажника, поставив на рак і зняв труси.далее він дістав свій член і вставив в мою кицьку (добре що я злегка збудилася поки смоктала і він увійшов легко) і почав мене іметь.трахал хвилин 30 потім розгорнув мене і вставив в рот, хвилин 5 я його посмоктала і він знову мене развернул.К такого повороту я не була готова!

Він почав засовувати мені його в жопу сказавши що пизда вся раздрочена і я хуйово смокчу (ніхто до речі не скаржився!) Він потихеньку увігнав у мене свій член, це було жахливо боляче, і почав мене мати вже в зад, через хвилин 10 біль став набагато менше і ще через хвилин 15 він нарешті скінчив мені в жопу,

Я думала все, можна йти додому, але ситуація знову опинилася проти меня.когда він довіз мене до будинку, і до речі навіть провів до під'їзду, почекав поки хто-небудь не вийде що б мені потрапити в будинок і лише тоді поїхав, правда мені довелося дати йому номер телефону.

Чекаю я ліфта, поруч ще 2 молодих людини років 25 що щось перешіптуються і сміються і тут я зрозуміла що труси я не одягла а сперма стікає з ногі.когда ми зайшли в ліфт і поїхали то вони зупинили його на 3 поверсі і сказали "повія давай з нами ще швидко, з таксистом ж адже трахнулася? з ним же? " я не знала що робити і говорити. тут один схопив мене за талію і повернув до себе, я зрозуміла що чинити опір марно та й втрачати нечего.я їм кажу "давайте тільки не грубо я сама згодна (все одно чоловікові насолити хотіла) тільки 1 умова! в пизду не кінчати" на що ті согласілісь.оні поставили мене на рак так що член одного виявився у мене в роті в іншого в пізде.время від часу вони змінювалися.

Тут один мабуть як і таксист захотів в жопу і засунув мені туди скінчивши через 10 мінут.второй скінчив в рот хвилин через 15. Так вони ще помацати мене пішли по домівках. Вдома я вся підмила і як раз прийшов чоловік, я запитала де він був на що він відповів що в одного а коли їхав у таксі таксист розповів що трахнув одну бабу з цього будинку сьогодні.

0

10

Це трапилося зі мною зовсім недавно. У 10 класі. На той час у мене був хлопець, Олег, який мені дуже подобався, і ми з нею хіба що зустрічалися. І здавалося б все буде саме так, як було, але немає. Все змінилося.

Десь у середині навчального року батьки перевели мене в іншу школу. Там я познайомилася з однією класною дівчиною. Звали її Емма. Через якийсь час ми стали з нею подругами. Я до неї дуже прив'язалася. Вона була хороша собою у всіх сенсах. Якості характеру у неї були саме такі, які я зазвичай цінувала в людях, вона була спокійною, ненав'язливій і доброю.

З нею можна було розмовляти про все і точно бути впевненою, що вона не стане тріпатися про наших розмовах з сторонніми. Зовні вона була красива-густе темно-каштанове волосся, сірі очі, прямий ніс, тонкі риси обличчя і трохи запалі щоки. спілкувалися ми начебто б нормально і ні яких дивацтв я за собою спочатку не помічала, окрім однієї, найпершою і як з'ясувалося потім, не останньою.

Я страшенно ревнувала її до всіх дівчатам, з якими вона, на мою думку досить часто перетиналася і мене це дуже непокоїло, тому що я дуже не любила і не люблю відчувати сплеск таких сильних емоцій. Следущим етапом стали ревнощі до хлопців. Коли вона мені одного разу розповіла що переспала до якихось своїм знайомим я відчула таку сильну біль, що готова була завити! З вимученою усмішкою я збрехала їй, що у мене прихопило живіт і побистому змилася додому (новина цю вона мені повідомила в один з тих вечорів, коли я в неї була в гостях) дійти до будинку я не встигла, сльози відчаю і мук ринули у мене з очей, коли я була на вулиці.

Я дістала свій мобільник, щоб подивитися час. Її фото було в мене на заставці. Поглянувши на її прекрасне обличчя, глузливо посміхається наді мною з екрану, я зрозуміла, що люблю її. Тієї самої відчайдушною пристрасною любов'ю, яка зазвичай приносить лише одні біди. любов сильна і як отрута заповнює кожну клітинку мого тіла, кожну частинку душі. Я сіла на лавку в одному з маленьких сквериків і почала Розглядати зображення у всіх деталях. І тут в моїй голові пронеслися такі картини!

Про які навіть соромно писати! Одне можу сказати точно! У холодний листопадовий вечір мені стало так жарко, як ніколи не було в літню спеку! Я прибрала телефон і попрямувала додому. наблизившись до свого будинку я побачила її! Вона стояла біля мого під'їзду, схрестивши руки на грудях і щулячись від холоду! Подумати тільки, на ній були одягнені тільки джинси і футболка! І це в такій то холод! «Ну що ж ти робиш, дурна! - Скрикнула я, ривком знявши з себе куртку і накинувши їй на плечі.

Такі худенькі і беззахисні, що мене аж всю кинуло в дрож! Природно і решті вигляд у неї був такий же «Я тебе чекала. Розумієш я посварилася з мачухою і вона мене вигнала з дому, навіть не давши можливості зібратися-її голос був тихим і в ньому відчувати страх. Я відкрила кодовий замок і затягла її в під'їзд. «Не могла зателефонувати мені?! - Накинулася я на неї, відчуваючи незрозумілу злість і бажання захистити це беззахисне крихке створення так схоже на ангела - я шлялас' чортзна-де, а ти тут замерзала! Якщо ти захворієш і не дай Бог сильно, я не зможу собі це пробачити! «Все буде добре,-пообіцяла мені Емма, щільніше кутаючись в мою стару потерту шкіряну куртку.

Ми вже піднялися на мій 4 поверх і я відкривала вхідні двері. Вдома у мене нікого не було. Батьки вирішили поїхати у передноворічний відпустку, а я була надана сама собі. «Іди прийми душ і постарайся гарненько відігрітися а я піду приготую чого-небудь-сказала я допомагаючи їй зняти свою куртку і тут же злостячись на себе бо знала що це всього лише мою бажання бути якомога ближче до неї примусило мене зробити це.

Поки я готувала нам поїсти я дала собі обіцянку тримати між собою і нею дистанцію, переконавши себе в тому що вона неодмінно здогадається про моє ставлення до неї, а цього не можна допускати. Я могла сильно обложаться. А це найжахливіший результат! От якщо б взаємність ... Якби вона тільки любила мене! Як я її! І бажала! ь!

Про яку потім шкодувати не доведеться. Злегка відстороняюся від неї, але вона мене притягує до себе і теж цілує в губи. Але тільки не так як я її, по-дитячому чмокнув, а по-справжньому в засос, так як має цілувати хлопця. І я відповідаю їй на поцілунок. З усією ніжністю, боюся своєї пристрастю все зіпсувати. До того ж я не до кінця була впевнена в тому що вона дійсно цього хоче.

Але вона як виявилося дійсно хотіла. «Давай мила, зроби це це! Я хочу тебе! Хочу! »« Я люблю тебе-прошепотіла їй на вухо посадивши її до себе на коліна. «Я теж! Ну давай же »- благає вона і я починаю покривати поцілунками кожен сантиметр її тіла відчуваю як вона знемагає від бажання в моїх руках.

Віддала мені. Моя навіки. Навіки кохана. Навіки бажана. Навіки єдина. І коли вона в черговий раз пристрасним поцілунком впилася в мої губи я подумала що це продовження сну, нагорода за порятунок вона і її любов і плювати що буде завтра. Вона мій сенс життя єдине заради чого варто жити.

0

11

Сьогодні я дуже втомилася, і йдучи додому з роботи, я думала як би швидше прийти додому, прийняти гарячу ванну, і залізти у своє ліжко, під своє м'яке одеялко! Відкривши двері я зрозуміла, що тебе ще немає .... добре, подумала я .... встигну приготувати вечерю і полежати у ванні.

Приготування вечері зайняло кілька хвилин, зробивши не складний салатик, я пішла в спальню, що б раздеться.Войдя у ванну, я не зачинила двері, я ніколи її не закривала, знаючи що коли ти вдома, ти завжди любиш спостерігати за мною ... ....

Включивши воду, і налаштувавши душь, я пустила цівки води на себе, потім взяла свою кумедну мачалку, у вигляді маленького ведмедика ... і почала ніжно водити їй по своєму тілу ...... зупинившись на грудях, я ніжно погладила свої соски , від чого трохи збудилася ...

Закривши очі, я почала предстовляет як ти гладиш мою кицьку ... і моя рука мимоволі опустилася в низ ...... я пестила себе, ... мої соски напружилися ..... в млості бажання я не почула як ти відкрив двері, ти видно знав що я вдома, тому тихенько підійшовши до ванної, заглянув в неї! Моя рука все ще була в самому бажаному для тебе місці, мої пальчики проникали в печерку ... я ніжно стогнала ..... відкривши очі я побачила в дзеркалі, ...

ТЕБЕ ... твої очі були закриті, твоя рука блукала десь внизу, я знала де вона, просто в дзеркалі я бачила лише твоє обличчя! Повернувшись до тебе, я побачила, що на тобі залишилася лише одна футболка, твій член був напрежен. .. я не змогла встояти, і переступивши через ванну ... моя рука торкнулася твого члена, ти посміхнувся, і трохи почервонів ....

Провівши на твою члену пальчиком, я помітила що він як би трохи потягнувся до мене, ти застогнав, і попросив зробити це ...... я нахилилася так що б ти зміг бачити мою попові в дзеркалі, торкнувшись язичком твого члена, ти застогнав сильніше, я кілька разів облизала твій член, коли я коса твоїх яєчок, ти просив не робити цього, я знала чому, так ти швидше кінчав, я хотіла б ти розрядився після робочого дня, і тому все частіше затримувалася на твоїх яєчках, ніжно посмоктуючи, і облизуючи їх ......... ти був вже на підході я відчувала це ........ взявши рукою твій могутній орган, я почала швидко працювати ручкою, при цьому не забуваючи про твої яєчках. .....

Ти застогнав сильніше, і я зрозуміла що скоро твоя життєдайна волога вирветься на волю! Я люблю смак сперми, тому я взяла твій член в рот і почала смоктати його, ти відразу скінчив, я облизала твій член, ні залишивши жодної крапельки, ти знав що мені це подобається і тому завжди намагався кінчити мені в рот! Потім ми разом залізли у ванну, ти почав поливати моє тіло водою, ніжно гладячи по моїх грудях, мої соски почали тверднути, ти припав до них губами, ніжно покусуючи, ти переходив то до однієї то до другої, твоя рука почала пестити мою кицьку ,..... мммм ..... застогнала я, ...

Хочеш я зроблю тобі приємно-"запитав ти", та ....... моя відповідь послідувало не замедлітельно, я вже немогла дочекатися що б твій язичек пограв з моєю кицькою ... ти опустився в низ, провівши мовою по мого живота , я здригнулася, ти опустився нижче, торкнувшись горбка, я трохи відсторонилася, але ти пригорнув мене до себе, і твій язичек почав пробиратися в мою вже вологу піщерку ..... аааа ...... це було не що .. ..... ти попросив мене сісти на край ванни, що б тобі легше було, проникати в мене своїм язичком ,........ повільно, повільно ти почав входити своїм язичком в мою печерку ,.... потім ніжно смоктав мій клітор, від чого я сходила з розуму ........ твої пальчики, входили в мене спочатку один ... другий .......

я стогнала все голосніше і голосніше, і ти не зупинявся ..... твій язичек так уміло працював з моїм клітором, що я не могла втриматися ,........ і ось .... я теж скінчила, а ти продовжував працювати пальчиками, вводячи їх у мене все глибше, і глибше ..... один твій пальчик заблукав, і потрапив в іншу печерку ,..... там було теж тепло, але проходики був вузький, і ти змочивши його в вже в знайомому місці, знову повернувся в незвідане ,..... я напружилася ...... але в той же час відчула, яке то не преодолимое бажання що б ти продовжив ... твій пальчик потихеньку пробирався все далі, за ним послідував другий ...... ммммм ..... це було не порівняти ні з чим, я скінчила знову! Ми прийняли душ, і пішли вечеряти.

Ти сказав що любиш мене, тому що я така яка є ,..... перекусивши ми відправилися дивитися телевізор ...... включивши телик, .. на екрані з'явилася парочка ,....... в позі 69 вони ніжно пестили один одного! ми з тобою переглянулися ...... і ти, підійшов до мене і .... поза 69, ти пестив мою кицю, вона була ще суха, і тому тобі потрібна трохи проявити терпіння, кицька почала увложняться , ти заводився ще сильніше, я пестила твій член, я брала його в ротик, лизала його ,....... потім ти увійшов до мене ,..... перевернув і спробував увійти в попку ... аааа, немає .... я відскочила від різкого болю ......

ти заспокоїв мене тим, що почав облизувати, мою дірочку, я вигнулася, піддалася твоєму язичку, зволоживши вхід ти засунув в мою дірочку один пальчик, він увійшов гладко, ти то вводив його то винемал, і знову твій язичек, почав пестити мою попку, ..... оооооо, я хотіла більшого, але мені було страшнувато .... ти знову засунув в мою попку свій палець,. я і не помітила як там опинилися твої три пальчика, це було приємно, чому я не пробувала це раніше подумала я, це було супер ..... від цієї думки мене відірвав різкий поштовх, ти у йшов у мене своїм членом, аааа, мммммм ..... я застогнала ......

ти рухався повільно, по немногу прискорюючи темп, я відчувала що наближається, що то не описаної ....... ти задвігался швидше ,..... Аааа, ми закінчили разом .... Я перший раз спробувала це, і мені це сподобалося подумала я, ти ліг до мене на груди, знесилені ми лежали .... на ліжку, і дивилися один на одного! Спокійної ночі кошеня ..... ти поцілував мене .... і ми заснули, притулившись один до одного!

0

12

Ти гарний, симпатичний хлопчина. На вигляд тобі 19-20 років. У тебе ще дитяче личко і великі добрі очі, не затінені сумним життєвим досвідом.

На тобі обтягуючі джинси і вузенька футболка, щільно облягає ще дитяче, тендітне тіло.

Ти несміливо стукає у мої двері - ми домовилися зустрітися з тобою у мене в квартирі, трохи побешкетувати. У тебе ще ніколи не було сексу з хлопцем і ось, ти нарешті зважився розлучитися зі своєю цнотою.

Я відкриваю двері і впускаю тебе. Ти обережно, як мишка, заходиш і завмираєш в передпокої - в тобі ще йде боротьба страху і бажання. Я тихо підходжу до тебе ззаду і ласкаво обіймаю тебе. Я ніжно цілу тебе в щічку, потім у губи. Ти, нарешті, розтанув і відповідаєш мені взаємністю. Ми довго стоїмо так, обнявшись і цілуючись. Я з більшою небажанням зупиняю це перший порив пристрасті і запрошую тебе до кімнати.

У кімнаті панує напівтемрява, горять свічки - відблиски полум'я створюють містичну і, разом з тим, романтичну атмосферу. У кімнаті стоять велике м'яке крісло і двоспальне ліжко. На журнальному столику біля ліжка стоять два келихи французького вина.

Ти вже освоївся і сідаєш в крісло. Я пропоную випити за нашу зустріч. Ми п'ємо вино, тепер ти відчуваєш себе як вдома - вино допомогло тобі розслабитися і відмахнутися від всіх переживань і страхів.

Ми знову зливаємося в пориві пристрасті і цілуємося. Я тебе дуже хочу!

Я повільно стягаю з тебе футболку, потім розстібаю твої джинси і починаю пестити твою попку через тканину твоїх білих обтягуючих трусів - це я попросив тебе надіти такі, мене це дуже збуджує.

Ми, обнявшись, падаємо на ліжко, я знімаю з тебе з тебе джинси, і ти залишаєшся в своїх білих трусиках. У тебе дуже сексуальне тіло! Під тонкою тканиною трусів ясно проглядається твій вже встав член. Від цього виду я збуджуюсь ще більше, я дуже сильно хочу тебе! Але зусиллям волі я стримую свій порив пристрасті - в моїх планах щось більш глибоке і чисте, ніж просто секс.

Я беру тебе на руки, ти обвиває руками мою шию і починаєш цілувати. Так ми йдемо у ванну. Там я роздягаюся сам, хоча ти і просив довірити цю справу тобі, але сьогодні ти моя дівчина і нічого не повинен робити. Усі буду робити я.

Ми встаємо під душ, на нас ллються теплі струмені води, а ми стоїмо, обнявшись і цілуючись. Ти цілуєш моє обличчя, спускаєшся нижче, цілуєш і покусувати мої сосочка, від цього я збуджуюсь ще більше. Я більше не в силах стримувати себе, ти це відчуваєш і встаєш на коліна. Обережно ти береш в руку мій член і цілуєш голівку. О, який це кайф! Я починаю кінчати, кілька крапель сперми потрапило тобі на обличчя, але ти встиг взяти в рот мого дружка і випив весь сік, що залишився. Який кайф я при цьому зазнав! Я піднімаю тебе і цілую в губи, на них відчувається солонуватий, ні на що не схожий, смак сперми.

Я випадково рукою торкаюся твоїх трусів - вони липкі, крізь тонку тканину просочується троє насіння - ти теж скінчив від збудження! Я знімаю з тебе твої труси, тепер ми абсолютно голі. Ми продовжуємо стояти, притиснувшись один до одного гарячими, збудженими тілами під теплими струменями води. Нарешті, ми прийшли до тями, я беру біле махровий рушник і витираю тебе і себе. Я витираю тебе інтенсивно, від чого твоє тіло трохи почервоніло - так ти мені ще більше подобаєшся, потім я піднімаю тебе на руки і несу в кімнату, як наречену на першу шлюбну ніч.

Ми лягаємо на ліжко і зливаємося в гарячому поцілунку пристрасті і любові, я пещу твоє гаряче, ніжне тіло і ти відповідаєш мені взаємними ласками. Далі відбувається все як у сні, ми вже не підкоряємося голосу розуму, нами керують тільки почуття ...

На наступний ранок ми прокидаємося обійнявшись. Ми провели разом чудову ніч. Ми любимо один одного і не зможемо більше розлучитися ніколи в житті ...

0

13

несподівано почалася зима. за ніч випало багато снігу. вранці вона вийшла у двір, її новенький шостий гольф GTI був схожий на замет. але їй треба було їхати - за неоплату був відключений інтернет. вона дістала щітку і змела пухнастий сніг з авто. включила двигун, обігрів скла і дзеркал і почала рух. на літній гумі це було не легко. але гольф як ніби відчував кожен її бажання і підкорявся.

вони були як єдине ціле - вона і її автомобіль. виїжджаючи на шосе вона посміхнулася ДАІшникам, згадала як раніше, коли вона їздила на дев'ятку її зупиняли щоразу на цій посаді, перевіряли документи. давно це було ...

Гольф динамічно прискорювався. по її тілу прослизнула хвиля збудження. вона включила третю передачу, четверту. збудження посилювався. п'яту. водіння доставляло їй задоволення. стрілка спідометра не встигла досягти позначки в 110, коли вона помітила вдалині вогні стоп-сигналів інших машин. зчеплення, гальмо. перша. пробка. солодкий подих. автомобільними пробками теж можна насолоджуватися.

вона відсунула спинку сидіння трохи назад і розслабилася, слухаючи музику. а ось і потрібний поворот до пункту прийому грошей за послуги "Інтернет". вона виявила що сніг там з дороги до цих пір не прибраний. вона задумалася: ризикнути проїхати на літній гумі або доведеться йти пішки. виходити з машини зовсім не хотілося. на вулиці було сиро і холодно. тим більше у неї під джинсами не було навіть трусів, не те що б теплих колготок.

ще хвилину Гольф стояв перед в'їздом на засніжене подвір'я, вона згадувала свою улюблену Девяточку. звичайно дев'ятка на літній гумі по снігу їхати не могла, але її ніколи не підводила. було цікаво перевірити і його - нового гольфу. зчеплення. перша. газ. автомобіль, підминаючи сніг покришками Bridgestone плавно рушив. зчеплення. друга. вона відчула що він теж ніколи не підведе. сльози щастя виступили на її очах. вона зрозуміла що не помилилася коли вибрала Його.

вони були прекрасним доповненням один одному. обережно припаркувавшись біля під'їзду вона вилізла з автомобіля. але офіс був закритий. протопав по снігу до наступного під'їзду вона подзвонила по телефону: "відкрий двері. мені потрібно сплатити інтернет". двері відкрив молодий чоловік. вона згадала його, він був все таким же привабливим, як і рік тому.

далі події розвиваються за двома варіантами:

1. він відкриває мені двері і впускає до квартири. я заходжу, він закриває за мною двері, і ми опиняємося так близько одне до одного, що не поцілуватися вже неможливо. цілуємося. знімає з мене куртку. і я залишаюся в одних футболці і джинсах, під якими немає більше нічого.

а потім вийшла його дружина і запитала: "що тут відбувається?".

з тих пір інтернет я оплачую тільки з мобільного телефону, а для сексу віддаю перевагу молодих неодружених хлопців.

2. він підійшов і міцно обняв її. погладив спину, попу. вони цілувалися. він стискав її груди, гладив живіт і внутрішню частину стегон. вона стікала від бажання. голівка його члена легко проникла в прагне назустріч піхву, але він трохи витяг його і знову ввів глибше, поступово і повільно входячи в неї все глибше і глибше, посилюючи збудження до тих пір, поки вона не змогла терпіти і присунулася до нього на всю глибину.

він став рухатися все швидше і швидше, посилюючи збудження і викликаючи у неї стогони насолоди. пристрасно цілуючись, вони перекинулися і тепер вона виявилася зверху. він тримав її за стегна, рухаючи вперед-назад, її клітор терся об нього, його член ковзав у шийки, посилювалися стогони, але закінчити зверху вона не могла. вона злізла з нього. він увійшов до неї ззаду, ця поза пробуджувала в ньому тваринний інстинкт, він відчував, що скоро скінчить, тоді він поклав її на живіт і затиснув її ноги між своїх, став повільно рухатися всередині. потім рукою притиснув її клітор статевими губами ближче до члена. він відчув як м'язи її піхви стискають його член, його наче втягувало всередину ...

він скінчив. вона тихо стогнала, коли відчула через ультратонкий презерватив як його член "вистрілив" першою порцією сперми. їй було тепло. притримуючи презерватив, він вийняв член. вони ніжно поцілувалися. вона встала. одяглася. пішла. він теж.

0

Вы здесь » Голі дівчата » Тестовый форум » Відео 14 років жінок

создать форум